10 Numara 5 Yıldız... HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ’Yİ AĞIRLADI!

10 Numara 5 Yıldız... HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ’Yİ AĞIRLADI!

İlker Ayrık’ın ayrıca on yaşındaki Aslı Ceren Çalkın ile birlikte Hint dansı yaptığı İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”ın yeni bölümü 6 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.

Klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”a konuk oldu. Sekiz yaşındaki Erdenay ile birlikte klarnet çalan Şenlendirici, Erdenay hediyesini seçerken ise İlker Ayrık’la kıyasıya bir çekişmeye girdi.

Ayrık’ın ayrıca on yaşındaki Aslı Ceren Çalkın ile birlikte Hint dansı yaptığı İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”ın yeni bölümü 6 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.

Ekranların en sevilen yüzlerinden, başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”ın yeni bölümünde, klarnetin en başarılı isimlerinden Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı. Şenlendirici, programa Makedonya’dan katılan sekiz yaşındaki Erdenay Sali’yle birlikte klarnet çaldı.

Erdenay’ın hediye seçtiği dakikalara gelindiğinde ise İlker Ayrık ve Hüsnü Şenlendirici arasında büyük bir çekişme yaşandı. Kutuların üzerine çıkarak Erdenay’ı, kendi seçtikleri hediyeyi kabul etmesi için ikna etmeye çalışan iki sanatçının çekişme anlarında ortaya çok eğlenceli görüntüler çıktı.

İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”ın, 6 Ağustos Pazar akşamı ekranlara gelecek üçüncü bölümünde dikkat çeken isimlerden biri de Hint dansı yapan on yaşındaki Aslı Ceren Çalkın oldu. İlker Ayrık’ın da koreografinin bir bölümünde Aslı Ceren’e eşlik etmesiyle ikili, Hint kostümleri içinde renkli bir performans sergilediler.

Aile boyu eğlencenin beş yıldızlı yeni şov programı İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız” yaptıklarıyla evdekileri şaşırtan, okulda dikkat çeken çocukları, yeteneklerini ve tüm tatlılıklarını sergilemeye davet ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.