"11"... İZMİR YAPIMI FİLM, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

"11"... İZMİR YAPIMI FİLM, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Yapımından çekimine, oyuncularından kurgusuna kadar tamamen bir İzmir filmi olan ''11''in yapımcılığını Carat Yapım'ın kurucusu Murat Barutçu üstlenirken, yönetmen koltuğunda Can Varol, senaryoda ise Ali Cumhur Demir imzasını taşıyor.

Fragmanının sosyal ağlara düşmesiyle birlikte okların uzman psikologlara ve psikiyatristlere çevrilmesine sebep olan 11 adındaki bu filmin bu kadar konuşulmasının nedeni ise son yıllarda herkeste olan SELFİE çekme çılgınlığı..

Türkiye'de klişeleşmiş gerilim ve korku filmlerinin çok dışında ve tamamen bir sağlık sorunu üzerine kurulu olan 11 filmi, Otoskopi yani Özgörüm hastalığını konu alıyor.

Son yıllarda neredeyse herkeste bir tutku halini alan Selfie yani Özçekim tutkusu ile bağdaştırılan bu Özgörüm hastalığını konu alan film, selfie yapan herkesin potansiyel hasta olup olmayacağı konusunda ise Twiter'da defalarca trend topic olmayı başardı.

Otoskopi hastası olan üniversite son sınıf öğrencisi Zeynep'in, sürekli kendisini izleyen bir kendisi daha olduğunu sanmasıyla başlayan sanrıları, ileri düzeye ulaştığında psikolojik destek ve tedaviyi reddetmesiyle birlikte kendisini takip ettiğini düşünen diğer kendi ile birlikte yaşamaya karar verir.. Peki ya sonra?..9 Haziran'da film vizyonda...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.