17 MART KEHANETİ!

17 MART KEHANETİ!

Bugün Mars ve Uranüs kavuşuyor, Cuma günü Güneş tutulması yaşanacak, astrologlar bu tarihlerde yaşanacak olaylara dikkat çekiyor.

Astrologlara göre, kritik tarih olan 17 Mart'ta ciddi tehlike arz eden durumlar ve toplu ölümler yaşanabilir. Bunun için de depremlere işaret ediliyor. Korkutucu tablonun ise 20 Mart'ta gerçekleşmesi beklenen yılın ilk Güneş tutulmasıyla geride kalacağı belirtiliyor.

17 MART İÇİN KORKUTAN ASTROLOJİ YORUMLARI

Astrolog Nuray Sayarı, "2015 yılının Güneş tutulması 20 Mart'ta Balık-Başak burçları aksında gerçekleşecek. Bu tutulma depremin habercisi. Neptün de Balık burcunda olduğu için puslu duygular veriyor. Ben 17 Mart diye değerlendirmiyorum ama Türkiye'nin yıldız haritasını yorumladığımda mart, nisan ve mayıs ayında terör içeren olaylar ve deniz kazaları yaşanabilir. Hava, toprak ve suda tehlikeler söz konusu. 17 Mart'ta ayın Kova burcunda olmasıyla toplumda ayaklanmalar olabilir. Gezi olayları olduğu zaman da Ay tutulması vardı" dedi.

TOPLU ÖLÜMLER OLABİLİR

Bir diğer astrolog Fizil Özkol ise 17 Mart'ın risk taşıdığını, tüm dünyada toplu ölümlerin yaşanabileceğini savunarak, "Uranüs 84 senede bir Koç burcuna geliyor. Mars ve Uranüs ilk defa kavuşum halinde. Ayın 20'sinde Balık burcunda tam bir Güneş tutulması olacak.

1999'da tam Güneş tutulması Aslan burcunda oldu ve Marmara depremi yaşandı. Yine bu tutulmalarda ölümler artabilir. Uçak kazaları ve kaçırmalar, patlamalar, devlet adamlarına suikast yaşanabilir" diye konuştu.

17 MART DEPREMİ TETİKLER Mİ?

Güneş tutulma günlerinin 6 gün öncesi ile 6 gün sonrası incelendiğinde deprem uyuşumunun yüzde 45 olduğu ortaya çıktı. Bunun 15 gün öncesi ile sonrasına genişletildiğinde ise bu uyumun yüzde 60'ı geçtiği görüldü. Türkiye'de 1894 depreminden birkaç gün önce de güneş tutulması gerçekleştiği kayıtlarda yer aldı.

17 Ağustos 1999 depreminden önce de (13 Ağustos 1999) güneş tutulmasının yaşanması, bir rastlantı olmadığı şeklinde yorumlandı. Son 8 Ekim 2005 Pakistan Muzafferabad depreminden 5 gün önce 3 Ekim 2005'te ve 2004'teki Sumatra depreminde de yine güneş tutuldu. Bu durum kuşkuları körükledi.

20 MART GÜNEŞ TUTULMASI

20 Mart cuma günü 2015 yılının ilk güneş tutulması yaşanacak. Ege Üniversitesi Uzay Bilimleri Bölümü'nden Prof. Dr. Serdar Evren, güneş tutulmasının İzmir'de, Havagazı Fabrikası'ndan rahatlıkla izlenebileceğini söyledi. İzmir için tutulmanın 10.48'de başlayacağını ve 12.55'de biteceğini açıkladı.

Güneşe çıplak gözle bakılmaması için uyarıda bulundu. Evren "Tutulma aslında Norveç'in açıklarındaki adalarda 'Tam Tutulma' olarak gözlenecek. Avrupa'nın güneyine doğru indikçe tutulma, parçalı tutulmaya dönüşecek" dedi.

20 MART GÜNEŞ TUTULMASI ASTROLOJİ YORUMU

Peki 29 Mart cuma günü gerçekleşecek olan güneş tutulması astroloji açısından ne ifade ediyor? Bu güneş tutulması neler getirebilir. Astrolog Demet Baltacı şu bilgileri veriyor;

20 Mart'ta 11:36'da Güneş ve Ay 29 derece Balık burcunda birleşince yeniay ve Tam Güneş tutulması meydana gelecek. Yılın ilk Güneş tutulması gerek İlkbahar ekinoksuna denk gelmesi gerekse yer aldığı Zodyak derecesi nedeniyle oldukça güçlü ve tedirgin edici görünüyor.

Tutulma Avrupa, kuzey ve doğu Asya ve batı Afrika'dan görülebilecek. Ülkemizden de parçalı olarak izlenebilecek.

Güneş tutulmalarnı çok güçlü yeni aylardır ve hem kişisel hem de toplumsal konularda önemli dönüşümler ve değişimler meydana getirebilirler. Etkileri bir ay önceden hissedilmeye başlanabilir ve bir sonraki Güneş tutulmasına kadar devam edebilir.

En yoğun olarak bir tutulma etkisi meydana geldiği hafta içerisinde ve bir ay sonra hissedilebilir. Bunun yanısıra Güneş'in tutulma noktasına transit açı yapacağı üç ay sonrası da önemli bir dönemdir. Diğer gezegenler de transitleri sırasında tutulma derecesine temas ettiklerinde olaylar meydana gelebilir.

GÜNEŞ TUTULMASI HANGİ BURÇLARI ÇOK ETKİLEYECEK

Yeniayın ardından 27-28 Mart'ta Ay ilk dördün fazına ulaşacak ve 4 Nisan'da dolunay ile birlikte Ay tutulması meydana gelecek. Bu günlerde yeniay enerjileri de iyice görünür hale gelebilir, önemli işaretler verebilir. Tutulma değişken grup burçların son günlerinde doğanlar ile öncü burçların ilk günlerinde doğanları birinci derecede etkileyecek.

18-23 Mart, 19-24 Haziran, 21-26 Eylül, 19-25 Aralık tarihlerinde doğanların bu tutulmadan çok etkilenebileceklerini ve yaşamlarında bu yıl önemli değişimlerle karşılaşabileceklerini söyleyebiliriz.

Balık burcu Zodyağın son burcudur ve genellikle sonlanmalar ve dağılmalarla ilgilidir. Oldukça yaratıcı, sanatkar, duyarlı, fedakar ve hayalperesttir. Büyük vizyonlarımıza ve ideallerimize odaklanabileceğimiz bu dönemde sezgilerimizi dinlemeliyiz ancak hayallerin arasında kaybolmamaya da dikkat etmeliyiz.

BAĞIMLILIKTAN KURTULABİLİRSİNİZ

Kollektife ait kavramlar, maneviyat, ruhsallık, sanat, yaratıcılık isteyen konularla ilişkilerimiz güçlenebilir. Güçlü değişim enerjileri ile geçmişimizle yüzleşip, gerekliliği kalmamış bitmiş, tamamlanmış kavramları yaşamımızdan çıkarabilir, bize zarar veren bağımlılık ve alışkanlıklarımızdan vazgeçebiliriz ya da bunlara kendimizi kurban edebiliriz.

GÜNEŞ TUTULMASI ANIN

Tutulma anı haritasında Yengeç burcu yükseliyor. Haritasının tepe noktasında Balık burcu var. Güneş ve Ay haritanın onuncu evinde yer alıyor. Köşe evlerde yerleşen Uranüs ve Plüton arasındaki kare açının güçlü değişim ve dönüşüm enerjisi bu tutulmada da etkin olacak. Aslan burcundaki Jüpiter Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Haritanın ikinci evinde ve retro pozisyonda olduğu için zayıf görünüyor. Yay burcundaki Satürn ise tutulma noktasına uzak bir üçgen açı yapıyor.

Genel olarak su elementindeki yoğunluk duygusal olarak etkilenebileceğimiz hassas durumları daha fazla ortaya çıkarabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI NİYE ENDİŞE YARATIYOR?

Tutulma derecesinin endişe yarattığından bahsetmiştim. 29 derece Balık SCHEAT sabit yıldızı ile kavuşuyor. Klasik astrolojide Mars etkili bir yıldız olan Scheat (ölüm yıldızı) olarak da bilinir. Büyük talihsizlikler, hastalıklar, kazalar, hapis, cinayet, intihar ve özellikle sudan gelebilecek zararlar, boğulmalar bu yıldızla ilişkilendirilmiştir.

Tutulma derecesinin Mars ve Neptün orta noktasında yer alması da özellikle dikkat edilmesini gerektiriyor. Su ve deniz kazaları, deniz depremleri, tsunami, su baskınları, sel, sudan gelebilecek hastalıklar; alkol, sıvı, kimyasallar, ilaçlar, uyuşturuculardan gelebilecek zararlar, zehirlenmeler de artış olabilir.

GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'Yİ NASIL ETKİLER?

Tutulma horoskopu Türkiye horoskopu ile benzer özellikler taşıyor. Yükselen Yengeç olması tutulmanın Türkiye ile bağlantısını da arttırıyor. Tutulma Türkiye horoskopunun onuncu evinde meydana gelirken, 29 derece İkizler?de yerleşen Ay ile de partil kare yapıyor. Bu nedenle ülkemiz için çok etkili bir tutulma olduğunu söyleyebiliriz.

Onuncu ev ülkenin imajı, yöneticiler, liderler, ünlüler ile ilgiliyken, Ay hem yükselen hem ikinci ev yöneticisi olduğu için, genel olarak, halk, ülkenin kimliği, seçmenler, kadın nüfus, sahip olduğumuz değerler, para ve ekonomiyi temsil ediyor.

Bu durumda tüm bu konularda hassas, değişken, sarsıcı güçlü olaylar söz konusu olabilir. Önümüzdeki 3 ay ülke gündemi oldukça yoğun ve büyük değişimlere gebe gibiyiz.

EKONOMİYE DİKKAT!

Halkın zorlanabileceği, değiştiremediği koşullar karşısında kendini çaresiz ve kurban hissedebileceği günler geçirebiliriz. Ekonomideki zorlukların ve sıkıntıların iflaslar, intiharlar, ölümler ve aile dramları ortaya çıkarması, kadın ve kadına yönelik şiddetin travmalar yaratması mümkün.

Hapishaneler ve tutuklular ile ilgili konular, halkın vicdanını sarsacak bazı aflar, hukuk sistemi ve eğitim ile ilgili kaoslar, gizli kapaklı olaylar, sırlar halkın genel mutluluğunu, huzurunu ve güvenini derinden sarsabilir.

Bunun yanısıra, sel, su baskını, deniz kazası, salgın hastalıklar, uyuşturucu ve kimyasallarla ilgili problemler de önümüzdeki üç aylık süreçte çok daha fazla gündemde olabilir.

ÜLKENİN KİMLİĞİ DEĞİŞİYOR

Türkiye horoskopunda son yıllarda iyice vurgunlanan güçlü dönüşüm enerjileri bu tutulma ile birlikte artık bazı kavramları bu ülkede tamamen sonlandıracak gibi görünüyor. Ülke yönetiminde ve ülkenin genel kimliğinde değişimler var. Genel olarak yaşanan bir çok şey halkı huzursuz etse de bir kabulleniş ve direnmeme söz konusu.

Tren kalkış düdüğünü uzun süredir çalsa bile yetişememek ve giden trenin ardından bakakalmak gibi? Tutulmanın genel etkilerini özburcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz. Tutulmadan etki alıyorsanız haritanızın birebir detaylı incelenmesi daha verimli olacaktır.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 17 ve 20 Mart'ta gökyüzünde yaşanacak olayların neler getireceğini internethaber'den Nesrin Yılmaz'a anlattı.

GÜNEŞ TUTULMASI BALIK-BAŞAK BURCU AKSINDA

?2015 yılının Güneş tutulması 20 Mart?ta Balık-Başak burçları aksında gerçekleşecek. Bu tutulma depremin habercisi. Neptün de Balık burcunda olduğu için puslu duygular veriyor.

MART, NİSAN, MAYIS'TA TERÖR OLABİLİR

Ben 17 Mart diye değerlendirmiyorum ama Türkiye'nin yıldız haritasını yorumladığımda mart, nisan ve mayıs ayında terör içeren olaylar ve deniz kazaları yaşanabilir. Hava, toprak ve suda tehlikeler söz konusu. 17 Mart'ta ayın Kova burcunda olmasıyla toplumda ayaklanmalar olabilir. Gezi olayları olduğu zaman da Ay tutulması vardı' dedi.

Uranüs hava yolculuklarını etkiliyor 'Uçak kazalarına ve suikastlara dikkat balık burcunda Neptün'ün sudan gelecek felaketlerin habercisi. Soygun ,hırsızlık olayları olması ve bu tarz konuların çoğalmasında söz konusu.

TÜM DÜNYADA TOPLU ÖLÜMLER OLABİLİR

17 Mart'ın gezegenlerin konumu nedeniyle hepimiz için risk taşıdığını, tüm dünyada toplu ölümlerin yaşanabileceğini söyleyebilirim, Uranüsün 84 senede bir Koç burcunda olması nedeniyle Mars ve Uranüs ilk defa kavuşum halinde. Ayın 20'sinde Balık burcunda tam bir Güneş tutulması olacak. 4 Nisan yıllın ilk ay tutulması terazi çok burçları aksında gerçekleşiyor, yine bu tutulmalarda ölümler artabilir. Uçak kazaları ve kaçırmalar, saldırı ve terörle ilgili olaylar patlamalar, devlet adamlarına suikast yaşanabilir, inşallah olmaz ve ben yanılırım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.