2007'DE MAGAZİN DÜNYASINDA NELER OLDU?..(Bölüm 2)

2007'DE MAGAZİN DÜNYASINDA NELER OLDU?..(Bölüm 2)

....HABERİN DEVAMI...2007'de yine aşklar, kavgalar, polemikler, ayrılıklar oldu... Mutluluğa yelken açanlar da, demir parmaklıklar ardında mutsuzluğa hüküm giyenlerde oldu... Örnek gösterilen evlilikler, beraberlikler bile sona erdi... İşte magazin dünyas

YAŞANDI BİTTİ... FAZIL SAY'I DA TERK ETTİ

Fazıl Say ve Hande Ataizi arasındaki ilişki herkese sürpriz oldu. Ünlü piyanist ile oyuncunun beraberliği çok tartışıldı. Kimileri Ataizi'ni, Say'ın parasını yemekle bile suçladı. Say gündeme gelmekten çok rahatsızdı. İlişkiyi basının ilgisi ve Say'ın kıskançlıkları bitirdi.

GÜZİDE DURAN YILI AĞIR HASARLI TAMAMLADI!

Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, ün kazandıkça kadınların ve basının da ilgisini çekmeye başladı. Önce manken Ece Gürsel ile gazetecilere yakalanan evli ve iki çocuk babası Şenlendirici, bu ilişkisini hep inkar etti. Ama Deniz Seki ile olan beraberliği su götürmez şekilde ortaya çıkınca çaresiz kaldı. Yıl boyu Hüsnü Şenlendirici ile sevgilisi Deniz Seki ve karısı Nazire Hanım gündemden düşmedi. Sevgililer karakolluk bile oldu ama aşk bitmedi. Taraflar 2008'e de düğümü çözemeden girdi.

ÇOK KONUŞULAN AŞK DA BİTTİ

Aktör Tamer Karadağlı daha önceleri de eşi Arzu Balkan'ı aldattı ama her defasında affedildi. Ancak 'Hayatım Sana Feda' dizisinde rol arkadaşı Deniz Uğur ile ilişkilerini fark eden basınla köşe kapmaca oynayan Karadağlı, önceleri inkar yolunu seçti. Ancak minik kızının annesi Arzu Balkan bu defa kararlı davrandı ve evliliği bitirdi. Deniz Uğur ve Tamer Karadağlı ilişkisi sona erdi.

SEDA SAYAN NİHAT DOĞAN AŞKI DA BİTTİ

Seda Sayan ile Nihat Doğan ayrıldı. Sevgililerin ayrılık kararı aslında kimseyi şaşırtmadı!

BU AŞKA NAZAR DEĞDİ!

'Gümüş' dizisindeki rolüyle dikkat çeken Songül Öden, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile dizinin yayımlandığı dönemlerde 'samimi' pozlar vermişti. El ele, kucak kucağa verilen bu pozlar, eşi Canberk Uçucu'yu aylar sonra çileden çıkardı! Uçucu, psikolojisinin bozulduğunu iddia etti. Öden boşanma davası açtı.

EBRU DESTAN-VEDAT İNCEEFE'NİN YOLLARI AYRILDI

Manken-şarkıcı Ebru Destan, futbolcu Vedat İnceefe ile üç yıldır kısa ayrılıklarla süren ilişkisini sonunda kesin olarak bitirdi. Destan, ayrılık nedenini açıklamadı.

2007'YE DAMGASINI VURAN AŞK: DENİZ SEKİ-HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, ün kazandıkça kadınların ve basının da ilgisini çekmeye başladı. Önce manken Ece Gürsel ile gazetecilere yakalanan evli ve iki çocuk babası Şenlendirici, bu ilişkisini hep inkar etti. Ama Deniz Seki ile olan beraberliği su götürmez şekilde ortaya çıkınca çaresiz kaldı. Yıl boyu Hüsnü Şenlendirici ile sevgilisi Deniz Seki ve karısı Nazire Hanım gündemden düşmedi. Sevgililer karakolluk bile oldu ama aşk bitmedi. Taraflar 2008'e de düğümü çözemeden girdi.

BOŞANIP AŞKLARINI SÜRDÜRDÜLER

Şarkıcı Demet Akalın ile eski kocası Oğuz Kayhan bu yılı da, bir ayrılıp bir barışarak geçirdi.

EN MEDYATİK YAZAR, OKAN BAYÜLGEN İLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Birçok güzel kadınla ilişki yaşayan Okan Bayülgen, yılın son günlerinde çok konuşulacak bir ilişkiye daha başladı. Magazincilerden pek de hoşlanmadığını her fırsatta dile getiren şovmenin yeni aşkı, magazin gazetesi Günaydın'da köşe yazarı olan Ayşe Özyılmazel. Gazeteci-yazar Haşmet Babaoğlu ile iki yıllık birlikteliği kısa süre önce biten Özyılmazel, şarkıcı Neco'nun kızı.

KURTLAR VADİSİ'NE SOSYETİK AŞK GİRDİ

Elif Germiyanlıgil'in bir süredir 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz ile birlikte olduğu biliniyor ancak ispatlanamıyordu. İkili sonunda Gümüşsuyu'ndaki bir restorandan çıkarken yakalandı. Germiyanlıgil fotoğraflarını çeken gazeteciye görüntüleri silmesi için dil döktü ama dinletemedi.

DİLLERE DÜŞEN BİNBİR GECE AŞKI

Oyuncu Bergüzar Korel ile balet Tan Sağtürk arasında aşk başladı. Çift ilişkisini önceleri sakladıysa da sonra el ele basının karşısına çıkarak haberi doğruladı. Tan Sağtürk bu yaz Amerika'da kalp ameliyatı geçirirken de sevgilisi Bergüzar ona destek oldu.

AŞKIN YAŞI YOK

Kendisinden 20 yaş küçük Özlem Karababa ile evlenebilmek için eşi Münire Hanım'dan boşanan Hamoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu, şirketinde yöneticilik yapan Nurşen Kaya ile ortaya çıktı. Hamoğlu, evleneceğini açıkladı.

ADIM ADIM NİKAHA DOĞRU...

34 yaşındaki Pınar Altuğ, 25 yaşındaki sevgilisi Yağmur Atacan ile evlilik yolundaki ilk resmi adımı attı. Sevgililer aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişan yüzüklerini parmaklarına taktı. Düğün tarihi henüz belli olmadı.

ALTIN PORTAKAL ALDI AMA EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ

'İki Genç Kız' adlı filmdeki rolüyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Vildan Atasever, yeni yılla birlikte gazeteci eşi Taylan Kılınç'tan boşandı. 'Bıçak Sırtı' adlı dizide oynayan Atasever'in aynı yapımda ağabeyini canlandıran Nejat İşler ile yakınlaştığı iddia ediliyor.

ÖRNEK EVLİLİK NASIL BİTTİ?

Geçen yıl tüplü dalış yaparken vurgun yiyen ve felç olan Clup Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'in eşi Sinem Bayer hakkında, bir süredir n Sinem Hanım, asıl ihanete uğrayanın kendisi olduğunu açıkladı. Ahyasak aşk yaşadığı dedikodusu yapılıyordu. Bir polisle eşini aldattığı ileri sürülemet Bayer ise boşanma davası açacağını söyledi ve "Sinem ile bu kazadan önce boşanmaya karar vermiştik. Fakat o, 'Seni bu halde bırakamam' dedi. Artık bu işi uzatmanın anlamı yok" açıklamasında bulundu.

KÖPEK BAKICISI YÜZÜNDEN EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ

Manken Doğa Bekleriz, altı yıl evli kaldığı Namık Güldeniz'den tek celsede boşandı. İddiaya göre ayrılığa köpek terbiyecisi Bora Erberk neden oldu.

YARIŞMADAN AŞK PİYANGOSU ÇIKTI

'Popstar Alaturka'da jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş ile programın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır'ın aşkı tam bir sürpriz oldu. Sevgililer soruları önceleri suskunlukla karşılasa da Londra'da Grand Theatre'da Shikago Müzikali'ni el ele izledikleri ortaya çıkınca ilişkilerini kabullendiler.

FERDİ TAYFUR-NECLA NAZIR İKİLİSİ: 30 YILI BİR KALEMDE SİLDİLER

Yılın son ve şaşırtıcı ayrılık haberi arabesk müziğinin güçlü seslerinden Ferdi Tayfur ile 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır'dan geldi. İlk eşiyle resmi nikahı devam eden Ferdi Tayfur bir programda, "İlk nikahım iki kızıma hediyem" deyince, Necla Nazır'dan olan üçüncü kızı Tuğçe isyan etti. Tuğçe'nin babasıyla kavgası ayrılığa bahane oldu. Bu arada Tayfur'un Habibe adlı eski çalışanlarıyla ilişkisi olduğu iddiası ortaya atıldı. Necla Nazır, evi terk eden Tayfur'la bir daha birleşmelerinin imkansız olduğunu söyledi.

GÖKSEL DE 5 YILLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ

Ünlü şarkıcı Göksel, 5 yıllık eşi Alper Erinç'ten boşandı.Şişli 3. Aile Mahkemesi'nde görülen davada fikren ve ruhen anlaşamadıklarını belirten Göksel, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını anlattı. Ünlü şarkıcı, kısa süre önce yaptığı açıklamada "Bir aydır ayrı yaşıyoruz. Asla aldatılma gibi bir durum söz konusu değil. Oturup birlikte karar verdik" demişti.

İKİ YAZARIN ÇOK KONUŞULAN EVLİLİĞİ 6 AYDA BİTTİ

Kasım ayında Les Ottomans Otel'de gösterişli bir düğünle evlenen yazar Tuna Kiremitçi ile oyuncu ve köşe yazarı İclal Aydın'ın evlilikleri beş ay sürdü. Boşanmanın ardından Kiremitçi eski eşi ve oğlu Can'ın annesi Yasemin Hanım'a döndü.

PINAR ELİÇE DE BOŞANDI

Eski şarkıcı Pınar Eliçe, altı yıl önce evlendiği, Esenyurt eski belediye başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'dan boşandı. İhanete uğradığını ileri süren Eliçe 3 milyon YTL tazminat aldı.

SARSAN ÖLÜMLERE AĞLADIK

Vakko'nun kurucuiş adamı Vitali Hakko,94 yaşında vefat etti. Savaş Diçcel, 2007 yılının son haftasında ölümüyle herkesi üzdü.Şarkıcı Barış Akarsu, iki kız arkadaşıyla birlikte, Bodrum'da kendi yaş gününü kutlamaya giderken trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti.

YILIN EN ÇOK KONUŞULANLARI

EYLEM'İN BABASI KİM?

Manken-oyuncu Eylem Şenkal'ın, 1984'te ölen şair Hasan Hüseyin Korkmazgil'in kızı olduğu iddia edildi. Şenkal, "Annem ve ben öldü biliniyoruz. Çünkü evimiz yakıldı ve bu olaylardan sonra babam nüfus cüzdanlarımızı değiştirdi. Ömrüm, 'Biz terörist değiliz'i ispatlamaya çalışmakla geçti" dedi. Korkmazgil'in şu anda 74 yaşında olan eşi Azime Korkmazgil, bu iddiaları yalanladı,

"KOŞUN KIZLAR, TUVALETTE SEVİŞEN VAR!"

Helin Avşar'ın, Ortaköy'deki bir çorbacıda tuvalette seviştiği haberleri, magazin gündemini hayli oyaladı. Avşar çorbacıya gittiğini kabul etti, ancak sevişme iddialarını yalanladı. O gün aynı saatte aynı mekanda olduğunu söyleyen şarkıcı Berna Arıcı ise küçük Avşar'ın aksine haberleri doğruladı. Helin'in tuvalette seviştiği iddia edilen kişinin de, sosyetik playboy İzzet Antebi olduğu konuşuldu.

KENAN DOĞULU'NUN YILI

Bu yıl ülkemizi Eurovision'da temsil eden Kenan Doğulu ülkemize dördüncülük kazandırdı.

YOLU CEZAEVİ'NDEN GEÇENLER

TUĞBA ÖZAY'IN ZOR GÜNLERİ BAŞLADI...

Adı Susurluk Davası'na karışan yeraltı dünyasının tanınan ismi Yaşar Öz, 'çete suçlaması'yla dokuz aydır polis tarafından takipteydi. Öz'ün izi, podyumların en çok iş yapan mankeni Tuğba Özay sayesinde bulundu! Özay, ayrıldığı sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun peşini bırakmaması ve sık sık kendisini tehdit etmesi üzerine Öz'ün sağ kolu olarak tanınan Cabbar Kibaroğlu'ndan 'yardım' istedi. Tuğba Özay'ın bu 'rica'sı Akmerkez'de silahlı çatışmaya sebep oldu.

Büyükoğlu, Kibaroğlu'nu ayağından vurdu. Polis Tuğba Özay'ı ve adı geçenleri aramaya başladı. Ünlü manken ertesi gün Emniyet Müdürlüğü'ne ifade vermeye gitti. Özay ilk duruşmadan sonra tutuklanarak Paşakapısı Cezaevi'ne konuldu.

GÖKHAN DEMİRKOL ÇEKTİ VE HAPSE GİRDİ

Manken ve oyuncu Gamze Özçelik ile olan ilişkisini cep telefonuyla kaydetmek ve internet yoluyla yaymak iddiasıyla yargılanan Gökhan Demirkol'a üç yıl hapis cezası verildi.

ATATÜRK'Ü OYNAMAK KİME YAKIŞIR?

Atatürk'ün kurucusu olduğu Türkiye İş Bankası'nın 83'üncü yıldönümünde hazırlanan reklam filmi, yılın en önemli ve konuşulan yapımlarından biri oldu. 750 bin dolara mal olan reklam filmi için altı ay hazırlık yapıldı. Bu reklam filmiyle birlikte, olası 'Atatürk filmi' için Ata'yı kimin oynayacağı yolunda bir süredir yapılan polemikler de, aslında noktalanmış oldu. Haluk Bilginer'in Atatürk performansı herkesten tam puan aldı.

IŞIKLARIN GÜCÜ ADINA!

Bu yaz en çok Hülya Avşar'ın selülitleri konuşuldu. Antalya'da bikinisi ve bol miktarda selülitiyle kameralara yakalanan Hülya Avşar, 'ters ışık' açısını bahane etti. Sonra da Kıbrıs'ta bol bol uygun ışık ve açıda poz verdi. Ancak selülitleri bir kere düşmanlarını sevindirmişti. Yaz boyu verilen demeçler, atılan taşlar, hep selülit üstüne oldu.

GÖRÜNTÜ SES YOK!

Sunucu Seray Sever'in çıkardığı albüm tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Sever yeni albümünü tanıtmak için neşe içinde birkaç canlı yayına katıldı ama ısrarlara karşın canlı şarkı söylemeyi reddetti. Bunun üzerine internette Sever'in stüdyodaki çıplak sesi dolaştı.

SPERM BANKASINDAN ALDIĞI SPERM İLE HAMİLE KALDI

Dizilerde oyunculuk yapan Leyla Kömürcü, Amerika'daki bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kaldı. Gebeliğinin üçüncü ayında olay duyulunca Kömürcü, ilgi odağı haline geldi. Kimileri babasız çocuk doğuracağı için onu eleştirse de genç kadın moralini hiç bozmadı ve bebeğini kucağına aldığı gün dünyanın en mutlu kadını oldu. Kömürcü bir de dava açarak bebeği hakkında haber yapılmasını yasakladı.

CENNES'İN KIRMIZI HALISINA TÜRK SANATÇILAR DAMGA VURDU

Cannes Film Festivali'nin 60'ıncı yılında Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk jüri üyeliği yaptı. Fatih Akın'ın Türk-Alman ortak yapımı filmi 'Yaşamın Kıyısında' filmi, festivalde "En İyi Senaryo Ödülü'nü aldı. Akın ise Ekümenik Jüri Ödülü'nü aldı. Filmin oyuncularından Nurgül Yeşilçay'ın festivalde giydikleri çok rüküş bulundu.

YILIN İTİRAFLARI:

TATLISES: BEN DE KÖTÜ YOLA DÜŞTÜM!

İbrahim Tatlıses, 'Dobra Dobra' programında, 'kokain kullanıyor' iddialarını ilk kez doğruladı. Tatlıses, uyuşturucuya başlamasına arkadaşlarının neden olduğunu da söyledi. 17 yıl önce kokaini bıraktığını ve geçmişe dönüp baktığında bu hatayı nasıl yaptığına inanamadığını da söyleyen Tatlıses, dört yıl boyunca yaşadığı bağımlılığı 'ahmaklık' diye tanımladı.

TAMER'E AŞIK OLURUM!

Seda Sayan, bir süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Tamer Karadağlı hakkında "Türkiye'nin en yakışıklı jönüyle oynuyorum. Eğer iki kere daha dublaj yaparken izlersem, Tamer'e aşık olurum" diye konuştu.

YILIN BEBEKLERİ

GÜLBEN'İN DÜNYASINA ATLAS BEBEK GELDİ

Koreograf Mustafa Erdoğan ile evli olan Gülben Ergen, ocak ayında Florence Nightingale Hastanesi'nde normal doğumla bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bebeğe Atlas adı verildi.

YILIN ACELECİLERİ

Qİş adamı Sinan Serter ile evli olan eski sunucu Özlem Yıldız, eylül ayında erken doğum yaptı. 6.5 aylıkken, 1 kilo 600 gram ağırlığında ileri derecede prematüre doğan bebeğe, Demir adı verildi.

BUZDA DANSIN KRALİÇESİ ERKEN DOĞUM YAPTI

Zeynep Tokuş, kasımda, 6.5 aylıkken doğum yaptı. İki buçuk ay önce, 1 kilo 400 gram ağırlığında doğan Ali bebek, yoğun bakıma kaldırıldı. Bu arada baba Alp Nuhoğlu'nun Fethullah Gülen'den okunmuş altın alması polemik konusu oldu.

ALKOL SINIRINI AŞINCA, SOYUNUP SERE SERPE UZANDILAR

Alkol sorunu sebebiyle uzun süre tedavi gören ve bu yüzden magazin basınında sık sık haber olan eski manken yeni modacı Melek Yargıcı, yaz aylarında Özgür Atamer adlı erkek arkadaşıyla Bodrum'da sere serpe güneşlenip, koklaşırken görüntülendi. Objektiflerden kaçmayan Yargıcı, eski sevgilisi Armağan Özgörkey'e çok kızdığı için bu pozları verdiğini, ruhsal bir boşalma yaşadığını söyledi. Tabii bu sözle de magazin tarihine geçti.

DYP'Yİ KARIŞTIRAN GÜZEL MANKEN

21 Temmuz seçimlerinden önce birçok sanatçı ve ünlü, çeşitli partilerden aday oldu. Kimileri de aday olmasa bile rozet taktı. İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa'dan bağımsız aday olacakken herkesi şaşırtıp Cem Uzan'la anlaştı ve Genç Parti'den aday oldu ama hezimete uğradı. 'Bakirelik' raporlarıyla ünlü manken Şebnem Schaeffer bile o dönem siyasete yakın durdu ve Mehmet Ağar'ın elinden DYP rozetini aldı.

DİKKAT UYUŞTURUCU OPERASYONU VAR!

'Emret Komutanım' dizisinin oyuncusu Seda Akman kokain kullandığı gerekçesiyle göz altına alındı.

MUTLULUĞA YELKEN AÇANLAR

Manken Selin Toktay, Kayserili iş adamı Ali Rıza Özderici ile evlendikten sonra 'hidayete erdi'. Sürpriz evlilikten sonra evinin kadını olan Toktay, bu sene eşinin ailesiyle Umre için Arabistan'a gitti.

HALİT ERGENÇ EVLENDİ

Genç kızların sevgilisi, 'Binbir Gece' dizisinin Onur'u Halit Ergenç, uzun süredir birlikte olduğu Gizem Soysallı ile İstanbul'daki Ajia Otel'de evlendi. Sezen Aksu'nun da katıldığı gecede, yeni evliler ilk danslarını onun şarkısı eşliğinde yaptı. Düğünün bir başka ilginç tarafı davetlilerin içeri alınmak için kapıda parola söylemeleriydi. Bu ilginç önlem ise basının içeri sızmasını önlemek içindi.

KANSER OLDU HAYAYA DAHA ÇOK TUTUNDU

Önce eşi Gökhan Çarmıklı bu hastalığa yakalandı sonra da kendisi? Sosyetik modacı Siren Ertan, ocak ayından beri lenf kanseri yüzünden tedavi görüyordu. Bu süreçte Gökhan Çarmıklı, tüm imkanlarını seferber ederek sosyetik eşinin yaşama tutunabilmesi için büyük çaba sarf etti. Ertan, yoğun geçen kemoterapi tedavilerinin neticesinde doktorunun verdiği müjdeyle büyük bir 'oh' çekti.

OLMAYAN GAZİNOLARIN ASSOLİSTİ KİM TARTIŞMASI?

Geçmişte Alişan ve Özcan Deniz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ebru Gündeş, hedef şaşırttı! Eski ilişkileriyle ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Gündeş, "Son assolist ben ve Sibel Can'dır, başka yok!" diyerek, tartışmanın rotasını bambaşka bir yere çevirdi. "Bence Sibel Can'dan sonra assolist çıkmadı. Gerisi yalan dolan. Son assolist ikimiziz" diyen Gündeş'e en büyük desteği ise Sibel Can verdi. Can, "Günay'da iki şarkı söylemekle assolist olunmaz" dedi. Durup dururken bir "Assolist kim?" tartışmasıdır aldı başını gitti.

SOSYETENİN DİLİNDEN DÜŞMEYEN AŞK ÜÇGENİ

Teodem Deri'nin sahibi Teoman Demir, geçen yıl hayatını kaybeden kuzeni Yavuz Demir'in Rus eşi Anna ile kaçamak yaparken yakalandı. Bir mekan çıkışı objektiflere yakalanan sevgililer panikle yüzlerini kapadı. Sonraki günlerde yengesiyle ilişkisini kabul eden Demir, evleneceklerini açıkladı. Ancak hem aliesinden hem de çevresinden büyük tepki gördü. Nikah bu yüzden ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.