"30.Best Model of The World"... FİNAL 200 YILLIK TARİHİ TİYATRODA!

"30.Best Model of The World"... FİNAL 200 YILLIK TARİHİ TİYATRODA!

Otuzuncu Best Model of The World bu yıl 11 Aralık gecesi Theatre du Gymnase Marie Bell’de muhteşem bir organizasyonla gerçekleşecek

5 kıtadan gelen 60 mankenin katılacağı yarışmada Stephane Rolland, Yıldırım Mayruk, Fevziye Çamer, AliseNuera-BY Alper Aslanoğlu ve Rufat İsmayil ve Abdullah Kiğılı kreasyonlarıyla yarışmanın defilesini gerçekleştirecekler, ayrıca Argento mayolarıyla podyuma çıkacaklar. Enrico Macias, Corrine Hermes, Anne Marie David (Eurovision’ da birinci olduğu şarkılarla) yarışmaya iştirak edecekler. Geceyi Sibel Tüzün, Ece Gürsel ve Robert Bams birlikte sunacaklar.

200. yılını kutlayan Fransa’nın antik tiyatrosu Theatre du Gymnase Marie Bell’de gerçekleşecek olan gecenin bütün davetiyeleri bitmiş durumda.

Fransız sosyetesi, moda dünyasının önemli insanlarının meydana getireceği uluslararası bir jüriyle de 30. Best Model of The World Yarışmasının birincileri seçilecekler. Ayrıca 2016 Best Model of The World birincisi Onur Seyit Yaran tacını devredecek.

30. Best Model Türkiye birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı Türkiye’yi temsil etmek üzere 8 Aralık Cuma günü Atlasglobal ile Paris’e uçacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.