30.Best Model Of Turkey... YARI FİNAL HEYECANI BİTTİ SIRA FİNALDE!..

30.Best Model Of Turkey... YARI FİNAL HEYECANI BİTTİ SIRA FİNALDE!..

30. Best Model Türkiye Yarışması’nın yarı final elemeleri 14 Mayıs Pazar günü Masquarede Club’de yapılan seçmelerle gerçekleşti.

. Bu yıl rekor bir sayı ile iki bini aşkın müraacatın ilk elemesini kazanan 250 manken adayının  jüri karşısına çıktığı yarı finalin birinci elemesinde Erkan Özerman ile birlikte Almila Özerman, Güngör Bayrak, Merih Ergürbüz Alsulaimanı, Şenay Akay, Pelin Karamehmetoğlu, 2016 Best Model birincileri Onur Seyit Yaran ve Gizem Kayalı, 2016 Best Model Türkiye ikincisi Ayşenur Çetin, 2016 Best Model Türkiye üçüncüsü Parıl Erdem, yönetmen Deniz Akel, Muammer Kapucuoğlu, Eren Yorulmazer, Yılmaz Atadeniz, Bekir Çetin, Kaya Ererez, Aslıhan Karahan, Ertekin Dinçay, Onur Sonku, Tuğba Melis Türk, Aslı İslamoğlu, Lee Alex, Tamer Kurter, Selin Boronkay, Zeynep Soylu jüri olarak bulundular. 

Jüri üyeleri 30 erkek, 30 kız manken adayını yarı finalin ikinci etabına bıraktı. Haziran ayında İstanbul’da jüri karşısına tekrar çıkacak olan mankenler Kıbrıs’ta yapılacak olan Best Model Türkiye finali için yarışacaklar. 

Bu yıl Best Model Türkiye seçilecek ve ülkemizi temsil edecek olan bay ve bayan mankenler Aralık ayında Paris’te yapılacak olan Best Model Of The World-Dünya Finali’ne katılacaklar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum