“46 Yok Olan”...2.EL FİLM FESTİVALİ, KAPANIŞ GALASI YAPTI!..

“46 Yok Olan”...2.EL FİLM FESTİVALİ, KAPANIŞ GALASI YAPTI!..

Ankara Kısa Filmciler Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekleriyle düzenlenen 10. ANKAmall Uluslararası 2. El Film Festivali, bu yıl 7-11 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Kızılırmak Sineması’nda gerçekleşti.

Festivalin ardından kapanış töreni, ANKAmall Cinemaximum Sinemalarında “46 Yok Olan” dizisi ile yapıldı. 46 Yok Olan dizisinin 3. bölümünü hayranlarıyla birlikte izleyen yönetmen Serdar Akar Ankaralı hayranlarının sorularını da cevapladı.

Gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, “ Oyunculuk dünyanın en zor işi… Yönetmenlikten daha zor. Buna karşılık Ankaralıların ilgisi bizi çok memnun ediyor, sizlerle olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Dizide başrolleri Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstleniyor.  İlk bölümü 27 Mart 2016 tarihinde yayınlanan dizi, Türkiye’de bir ilk olarak 60 dakika yayınlanmakta.

Psikolojik- Gerilim türündeki ‘46 Yok Olan’ dizisinde, bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren kız kardeşini yeniden hayata döndürmek için kimyasal deneyler yapan bir adamın hayatı konu alınıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.