5 KALP'TEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ...

5 KALP'TEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ...

5 kadın besteciden oluşan "5 Kalp" bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek, Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı’nın 27. kuruluş yılı dolayısıyla vakıf yararına bir konser düzenliyorlar.

Her biri müzik alanında ulusal ve uluslararası arenada başarılı çalışmalara imza atmış ,ünlü ve başarılı öğrenciler yetiştirmiş, opera temsillerinde görev yapmış, müzikaller yazmış, uluslararası festivallerde başkanlık yapmış, ünlü müzisyenlerin orkestralarında yer almış, 5 kadın besteciden oluşan "5 Kalp" bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek, Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı’nın 27. kuruluş yılı dolayısıyla vakıf yararına bir konser düzenliyorlar.

Bu konserde, "5 Kalp" bestecilerini oluşturan Figen Çakmak, Semra Öztan, Mine Mucur, Serpil Günseli ve Aslıgül Ayas, kendi eserlerinin yanı sıra, sanat yaşamlarında birlikte yol aldıkları Barış Manço, Melih Kibar, Timur Selçuk, Cemal Reşit Rey'in  eserlerine de yer veriyorlar.

Şef Özhan Unakıtan yönetimindeki İBB Kent Orkestrası 40 sanatçı ve 4 solistten oluşuyor. Orkestranın konuk sanatçılara da eşlik edeceği konserde, alfabetik sırayla:

Barış Kömürcüoğlu, Behzat – Süheyl Uygur, Bülent Ay, Erdal Çelik, Haldun Dormen, Nebi Birgi ve Recep Aktuğ yer alacaklar. Konser, 19 Nisan Çarşamba saat 20.00 de Caddebostan Kültür Merkezinde olacak...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.