6 YAŞINDAKİ "MÜZİSYEN"İN DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ YAĞDI!

6 YAŞINDAKİ "MÜZİSYEN"İN DOĞUM GÜNÜNE ÜNLÜ YAĞDI!

Sanatçıların dostu ve Dalmaz Center`in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ile eşi müzik öğretmeni ve akademisyen Zühre Dalmaz, torunları Alex’in 6. doğum gününü evleri Dalmaz Center’da, muhteşem bir parti ile kutladılar.

Dalmaz ailesinin kızı Duygu Dreko, damadı Ari Dreko, Nur Ertürk, Coşkun Sabah, Ahmet Selçuk İlkan, Nil Burak, Ömür Gedik, Asena – Hasan Dere, Ayhan - Ayla Aşan, Hayyam – Ayfer Gariboğlu, aile dostları ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı kutlamada ev sahibi Dalmaz çifti tüm hazırlıklarla yakından ilgilendi, misafirlere ana yemek olarak Hatay Medeniyetler Sofrası’nın tuzda pişmiş özel kuzu tandırı ikram edildi.

Müzik kulağı ve yeteneği olan minik Alex’e dede Mehmet Dalmaz ve eşi Zühre Dalmaz muhteşem bir duvar piyanosu hediye etti. 

MİNİK ALEX'İN PARTİSİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sözü Ahmet Selçuk İlkan’a bestesi ise Coşkun Sabah’a ait olan ‘Anılar’ şarkısını çok seven ve söz yazarı ile bestecisi arasında seslendiren Alex’in heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Çok sevdiği dedesi Mehmet Dalmaz için de bir şarkı sözü yazan ve besteleyen Alex, bu şarkıyı da tüm konukların eşliğinde dedesi için seslendirdi. Alex'in dedesi için yaptığı beste tüm sanatçılardan tam not aldı. 

Pastaların kesimi ve çocukların uykuya gönderilmesinin ardından müzik şöleni sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

İŞTE GECENİN ÇOK GENİŞ VE MONTAJSIZ ÖZETİ;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.