|
|
15 Ekim 2008 Çarşamba 10:15
|
Magazin
|
Çağla Şikel...EMRE YOKKEN SALONDA YATIYORUM!
Önceki gün CNR'da düzenlenen Otoshow Fuarı'nı gezen Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti gazetecilere dert yandı.
Çağla Şikel eşini görememekten dert yandı. Yoğun iş temposu yüzünden eşi Emre Altuğ'u göremediğini söyleyen Şikel, "Evde bile birbirimize hasret kaldık. Bir gün Emre'yi eve yemeğe davet edeceğim. Başbaşa bir akşam yemeği yiyelim artık." dedi. "Emre yokken salonda uyuyorum" diyen Şikel eşini çok özlediğini belirtti.
2006'da annesini kaybeden Sibel Can, annesinin 3. ölüm yıldönümünde mezarlıkta yaşadığı acıya dayanamadı.
Nazire Şenlendirici, boşanmak üzere mahkemelik olduğu Hüsnü Şenlendirici'nin mallarına ihtiyati tedbir koydurmaya devam ediyor.
Mankenlikten oyunculuğa geçen Deniz Akkaya, oynadığı tecavüz sahnesiyle ilgili çıkan haberlere neden kızdı?
İzleyenleri gözyaşlarına boğan 'Issız Adam' filmini izleyen ünlü şovmen, filmde Cemal Hünal ile başrolü paylaşan Melis Birkan'ı çok beğendi.
Doğuş'un 6 haftalık hamile olan eşi Şeyma bebeğini kaybetti.
Etiler’in en popüler gece kulübü olan Camelot’un sahibi ve işletmecisi Kaan Vodina yeni yaşına kendi mekanının sahnesinde Dr. Bilal’le birlikte girdi.
|