Billur Kalkavan..."SOYUNMAK NEYMİŞ GÖSTERMEK LAZIM"!

Billur Kalkavan, bir süre önce 1 Aralık Dünya AIDS günü için verdiği çıplak pozlarla ilgili olarak "Bu soyunmak değil, bu bir amaca hizmet edip korkunç fotoğraflar çektirmek"dedi.

Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - nethaber.com - mackolikcomplex.com - havayol.com
magazin medya unlu manken haber magazinkolik
Arama:

Gazetelerin Kapak Sayfaları  6 Ocak 2009 Güncelleme: 06.01.2009 04:07
Nurcan SABUR magazin haber Nurcan SABUR
ÖNCE İNSANLIK MI, GAZETECİLİK Mİ?..
Ana sayfa
Müzik
Magazin
Medya
Röportaj
Magazin Güzeli
Haber Başlıkları
Mekan
Moda
Sinema
TV
Radyo
Astroloji
Magazin Dışı
Yorumlar
Üyelik
Ece Gürsel
YILDIRAMAYACAKSINIZ BENİ, ÇOK ÜZGÜNÜM…
H.FEHMİ KETENCİ
TELEVİZYON YAYINLARINDA BAŞIBOŞLUK ALDI BAŞINI GİDİYOR….
Hulûsi TUNCA
Yengi yılıngız mübarek bolsun! GALATASARAYLI ARDA: YILIN TOP’ÇUSU.. HADİSE: YILIN POP’ÇUSU..
Nükhet DURU
POLEMİKSİZ, DEDİKODU VE SKANDALSIZ BİR YAŞAM VE PROGRAM…
Özgür ARAS
MADONNA MI? SEZEN AKSU MU?..
Seyhan ERDAĞ
BASIN DANIŞMANLARINA DA DANIŞMAN LAZIM


21 Kasım 2008 Cuma 13:17 Magazin

Billur Kalkavan..."SOYUNMAK NEYMİŞ GÖSTERMEK LAZIM"!

billur_kalkavan_playboy.jpg

Billur Kalkavan, bir süre önce 1 Aralık Dünya AIDS günü için verdiği çıplak pozlarla ilgili olarak "Bu soyunmak değil, bu bir amaca hizmet edip korkunç fotoğraflar çektirmek"dedi.

Benim yaşımda hiç bir kadın böyle fotoğraf çektirmek istemez. Soyunacak olsam her halde böyle vücudumu bembeyaza boyatıp bütün detayların gözükeceği çirkin, beni korkunç gösterecek fotoğraflar çektirmezdim. Bence çok değişik fotoğraflar" şeklinde konuştu. Televizyongazetesi'nin haberine göre Billur Kalkavan, 45 yaşını aşmış bir kadın olarak poz vermekten çekinmediğini de şöyle ifade etti: "Hani 40 yaş sonrası Hollywood starlarına Playboy soyunmayı teklif eder ya, keşke Türkiye'de olsaydı koşa koşa gidip soyunurdum. Ayrıca da başka bir dergiye de istiyorum. Soyunmanın ne olduğunu da göstermek lazım insanlara."

İlgili Başlıkları Takip Et:
Billur Kalkavan (2 haber)





Yorumlar
nesliak - 22.11.2008 00:18
Doğru diyor Billur hanım. Bu cesareti fotoşopsuz Hülya Avşar, Sibel Can filan versin de görelim? Bir amaç için yapılana şapka çıkarıyorum ve medeni cesaretinin yanı sıra kendiyle barışık olmasına da...

2006'da annesini kaybeden Sibel Can, annesinin 3. ölüm yıldönümünde mezarlıkta yaşadığı acıya dayanamadı.

Nazire Şenlendirici, boşanmak üzere mahkemelik olduğu Hüsnü Şenlendirici'nin mallarına ihtiyati tedbir koydurmaya devam ediyor.

Mankenlikten oyunculuğa geçen Deniz Akkaya, oynadığı tecavüz sahnesiyle ilgili çıkan haberlere neden kızdı?

İzleyenleri gözyaşlarına boğan 'Issız Adam' filmini izleyen ünlü şovmen, filmde Cemal Hünal ile başrolü paylaşan Melis Birkan'ı çok beğendi.

Doğuş'un 6 haftalık hamile olan eşi Şeyma bebeğini kaybetti.

Etiler’in en popüler gece kulübü olan Camelot’un sahibi ve işletmecisi Kaan Vodina yeni yaşına kendi mekanının sahnesinde Dr. Bilal’le birlikte girdi.