|
|
21 Kasım 2008 Cuma 13:30
|
Müzik
|
Kenan Doğulu...MİNİK ARYA İÇİN ŞARKI YAZDI!
Amerika'dan dönen Kenan Doğulu, yeni albüm için çalışmalara başladı.
Albümde ağabeyi Ozan Doğulu'nun 5.5 aylık kızı Arya için de bir şarkının yer alacağını belirten Doğulu, "Şu anda tüm aşkım yeğenime gidiyor" dedi. Kenan Doğulu yeni albümünün Ocak ayında çıkacağını söyledi.
Devrim Erden, yılbaşı gecesi Ordu Kumsal Restaurant'ta sahneye çıktı ve 400 kişilik mekanı hınca hınç doldurarak Karadenizlilere unutamayacakları bir
Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek olan Hadise'nin 'Düm Tek Tek' şarkısı izleyiciden tam not aldı.
Hande Yener yeni yıla ailesi, arkadaşları ve sevenleriyle birlikte Bursa Suare’de girdi. Değişikliğe doymayan sanatçı sahneye revü kızı olarak çıktı.
Habertürk'te Murat Bardakçı ile 'Tarihin Arka Odası' programına katılan Yaprak Sayar kusursuz icrasıyla Türk Musikisi'ni yeniden sevdirdi
Hadise’nin Eurovision şarkısı ‘Düm Tek Tek’i yılbaşı akşamı çalınma ihtimaline karşı son haliyle söylemediği belirtildi
Yılbaşı gecesi İstanbul Wow Otel'de sahne alan herkesin takdir ettiği Funda Arar izleyicilere muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşattı.
|