Orhan Gencebay... ANNESİNİ TOPRAĞA VERDİ...

Orhan Gencebay'ın dün 92 yaşında yaşımını yitiren Habibe Gencebay, bugün Samsun'da düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

magazin medya unlu manken haber magazinkolik
Arama:

Gazetelerin Kapak Sayfaları  10 Mart 2010 Güncelleme: 10.03.2010 20:02
    Nurcan SABUR magazin haber Nurcan SABUR
    GECE HAYATINDA KANUNSUZLUK ALDI BAŞINI GİDİYOR !..
    Ana sayfa
    Müzik
    Magazin
    Medya
    Röportaj
    Magazin Güzeli
    Haber Başlıkları
    Mekan
    Moda
    Sinema
    TV
    Radyo
    Astroloji
    Magazin Dışı
    Yorumlar
    İletişim
    Üyelik
    H.FEHMİ KETENCİ
    2009 TELEVİZYONUN ASIK YÜZLÜLÜĞÜ İZLEYİCİYİ BIKTIRDI…
    Hulûsi TUNCA
    RAP’Çİ FUAT, EROL PEKCAN’I ‘CADDE’DE 2. KEZ ÖLDÜRDÜ!
    Murat ÖKTEM
    HER ŞEY SEKS İÇİN!...
    Özgür ARAS
    KİTABIM ÇIKTI ALDINIZ MI?
    Selda TETİK
    ERKEKLERDE BEYAZ GÖMLEK BİTTİ, ŞİMDİ MODA ATKI… YA KADINLAR?

    28 Haziran 2009 Pazar 22:58 Magazin

    Orhan Gencebay... ANNESİNİ TOPRAĞA VERDİ...

    ORHAN-GENCEBAY-ANNESi-CENAZE&.jpg

    Orhan Gencebay'ın dün 92 yaşında yaşımını yitiren Habibe Gencebay, bugün Samsun'da düzenlenen törenin ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

    Cenazeye, Orhan Gencebay'ın yanısıra, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Yusuf Ziya Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan ile ailenin yakınları katıldı. Orhan Gencebay'ın oldukça üzgün olduğu görüldü.
    Orhan Gencebay'ın Samsun'da oturan annesi Habibe Gencebay, 10 gün önce nefes darlığı şikayetiyle kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Servisi'nde dün yaşamını yitirdi. Orhan Gencebay, annesinin ölüm haberini alır almaz İstanbul'dan uçakla eşi Sevim Emre, oğlu Altan ve gelini Eda ile birlikte memleketine geldi. Geceyi annesinin evinde geçiren Gencebay, sabahta evin önünde yapılan ilk törene katıldı. Orhan Gencebay soğukkanlılığını korumaya çalışırken, kız kardeşi İlhan Aytan gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra Habibe Gencebay'ın cenazesi Büyük Cami'ye getirildi. Bu sırada Orhan Gencebay ve ailesi yakında bir çay ocağının önünde oturarak taziyeleri kabul etti. Bir ara boyunluk takan ünlü sanatçının üzüntüsü gözlerden kaçmadı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, ailenin yakınlarını ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından biri kız 4 çocuk annesi Habibe Gencebay, Asri Mezarlığı'nda aile kapristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye sanat camiasından hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti.

    FOTOĞRAFLARI BÜYÜK HALİYLE VE NET GÖREBİLMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYINIZ...

    Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız. Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız. Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız. Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız. Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız. Fotoğrafı büyütmek için tıklayınız.
    İlgili Başlıkları Takip Et:
    Orhan Gencebay (49 haber)






    İtalya'nın bir numaralı showgirl'ü Maldive'den sonra şimdi de Miami plajında paparazzi sevgilisi Corona ile çılgın görüntüler verdiler...

    Cine 5'deki "Yakın Takip" programına katılan Mustafa Sandal, yaptığı açıklamalarıyla yeri yerinden oynatacak...

    Haftasonu dergisi Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ'u Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat'la yazdı.

    9 Nisan’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek konserde Gülben Ergen, polisler için ücretsiz sahne alacak.

    Petek Dinçöz, 8 yıllık flörtün ardından 2 yıl önce canlı yayınlanan Beyaz Şov'da nikah masasına oturduğu televizyoncu eşi Can Tanrıyar ile 5 dakika sü

    Önder Açıkbaş'tan ayrılan Asuman Krause eski sevgilisine sadece borç bıraktı.