Açalya Samyeli Danoğlu... "OYUNCULUK İÇİN SAÇLARIMI KAZITIP KİLO ALIRIM" !..

Açalya Samyeli Danoğlu... "OYUNCULUK İÇİN SAÇLARIMI KAZITIP KİLO ALIRIM" !..

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Miss Turkey 2012 Türkiye güzeli olan Açalya Samyeli Danoğlu oldu.

 ‘Düğün Dernek 2’ adlı sinema filmindeki başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken Açalya Samyeli Danoğlu, canlı yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularını yanıtladı. 

Oyunculuk İçin Saçlarımı Kazıtırım ve Fazla Kilo Alırım

Modelliği bıraktığını ve uzun zamandır oyunculuk üzerine yoğunlaştığını belirten Açalya Samyeli Danoğlu ‘Kısa süre modellik yaptım. Modellik benim için çok önemli ve güzel bir deneyim oldu. Fakat artık oyunculuk üzerine yoğunlaşmak istiyorum. En büyük hedefim aksiyon filminde rol almak. Oyunculuk için bir an olsun düşünmeden saçlarımı kazıtırım veya çok fazla kilo da alabilirim. Yeter ki o karakterle kendimi bağdaştırabileyim. Oyunculuk sadece güzel giyinmek yada görünmek değil. Oyunculuk için her şeyi yapabilirim Kırmızı çizgilerim yok’ dedi.

Her Zaman İltifat Almak Güzel Bir Şey 

Takipçiler tarafından ‘Dünyanın 7 harikasından biri’ olarak iltifat yağmuruna tutulan Açalya Samyeli Danoğlu, uzun boyunun kimi zaman dezavantaj olduğunu ifade ederken ‘Uzun boylu olmam en çok alışveriş yaparken dezavantaj oluyor. Pantolon ve ceketlerin boylarında sorun yaşıyorum. Ama bunun dışında halimden çok memnunum. Güzel kadın olmak yada böyle anılmak çok güzel bir şey. İnsanın sürekli iltifatla karşılaşıyor olması hoşuna gidiyor. Halimden çok memnunum’ şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.