Acayip Tipler... YENİ TİPLER EFSANE SKEÇLER!

Acayip Tipler... YENİ TİPLER EFSANE SKEÇLER!

“Acayip Tipler” 14 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’de 2. bölümüyle Fox Tv ekranlarında...

“Acayip Tipler” farklı formatı, interaktif eğlencesiyle, yayınlandığı ilk bölümünde seyirciden tam not aldı. İlker Ayrık ve öğrencileri “Acayip Tipler”, arayı fazla uzatmadan yeni bölümüyle, yine bol kahkaha ve sınırsız eğlence vaat ediyor.

TÜM AİLE EKRAN BAŞINA!

Ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, tüm aileyi ekran başına toplama geleneğini ‘’Acayip Tipler’’le devam ettiriyor.

YENİ TİPLER EFSANE SKEÇLER!

Efsane tipleri, dilinize pelesenk olacak esprileriyle bu haftaki acayip skeçlerde “Alternatif Tıp”, “Yaparsın Angaralım”, “Herkes Çok Güzel Olacak” ve “Ölümsüz Aşk” yer alacak.

“Alternatif Tıp” ta her derde deva olan uyanık Lokman Hoca, ilginç karışımlarıyla yine sözde şifa dağıtacak. “Herkes Çok Güzel Olacak” skecinde, kaşı, tarzı, dans stili ve sivri diliyle ünlü Tatyana çok konuşulacak. “Ölümsüz Aşk”ta ise yeni ölen koca 15 dakikalığına geri gelecek ve ortalık karışacak.

HERKES ‘’ACAYİP TİP’’!

Programı izlemeye gelen her seyirci, salona girdiği andan itibaren kumpanyanın bir parçası oluyor, oynanacak her skecin interaktif bölümünde isteyen her seyirci bu bölüme dahil olarak, şahane bir anıya sahip olabiliyor.

INSTAGRAM’DA ‘’ACAYİP TİPLER’’İ  TAKİP ET, OYUNA DAHİL OL!

İlker Ayrık ekran başındaki ve salondaki seyirciden @acayiptipler Instagram hesabını takip etmelerini istiyor. Bu sayede seyirci, her an sürpriz görevlere dahil olabiliyor ya da ‘’Acayip Tip” olabilmek için sahneye ilk adımı atabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.