Acı, Tatlı, Ekşi... BASIN TOPLANTISI ALAÇATI'DA!

Acı, Tatlı, Ekşi... BASIN TOPLANTISI ALAÇATI'DA!

Yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu’na ait; başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı "Acı Tatlı Ekşi" nin oyuncuları sette basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

BKM ile dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Koreli firma CJ Entertainment Turkey’in Türkiye’deki ilk ortak yapımı olan, yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu’na ait;başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un, oyuncu kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl ve Somer Karvan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Acı Tatlı Ekşi” filminin Alaçatı’daki çekimlerinde oyuncular basın mensuplarıyla buluştu.

Alaçatı’da çekimleri devam eden filmin oyuncuları Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Gözde Türkpençe ve Yusuf Akgün sette basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ: “FİLMİ İZLEYENLER DUYGU’YA KIZACAKLAR”

Özge Özpirinçci filmde oynadığı karakterle ilgili “Benim oynadığım karakter Duygu… Buğra’nın oynadığı karakter olan Murat ile okul arkadaşı. Zamanla bu ilişkileri aşka dönüşüyor. Filmde izleyicilerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz sürpriz sahneler var. Bazı anlarda da izleyiciler Duygu’ya kızacaklar diye düşünüyorum. Ama sonra iki karaktere de hak verecekler. Bu senaryoyu okurken éBen olsam ne yapardım?” diye düşündüm. İzleyenler de kendilerine bu soruyu sorar inşallah izlerken. Ben Buğra’nın senaryosunu yazdığı bir filmde yer almaktan ve onunla birlikte oynamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.  

BUĞRA GÜLSOY: “AŞK FİLMİ YAZASIM VARMIŞ”

Filmde başrolde Murat karakterini canlandıran ve filmin senaryosuna da imza atan Buğra Gülsoy “İçimde bir  aşk filmi yazasım varmış. İçinde hayatta yaşadığımız duyguların da yer almasını istedim. O yüzden de adı “Acı Tatlı

Ekşi”… Klasikleşmiş aşk hikayelerinden de sıkıldık. Bu film fark yaratacak diye düşünüyorum. Çok keyifli çalışıyoruz. Bu son haftamız neredeyse filmi bitirdik.” dedi.  

GÖZDE TÜRKPENÇE: “NE YAPACAĞI BELLİ OLMAYAN BİR KIZI OYNUYORUM”

Gözde Türkpençe “Ben filmde Elif Karakterini oynuyorum. Elif ne yapacağı pek belli olmayan bir karakter. Elif’le de ilgili seyircinin kafasında soru işaretleri oluşacaktır. Ama finalde anlayacaklar. Çok keyifli bir iş. İzleyiciler kendilerinden bir şeyler bulacaklar diye düşünüyorum” diye konuştu.

YUSUF AKGÜN: “ÇOK ORJİNAL BİR KARAKTERİ CANLANDIRIYORUM”

Film için rasta peruk takarak sakal bırakıp imaj değiştiren Yusuf Akgün rolü için “Ben filmde Alper karakterini canlandırıyorum. Çok orjinal bir karakter. İşi bırakıyor ve Alaçatı’ya yerleşiyor. Sürprizli bir karakter. Rol için sakal bıraktım ve rasta peruk taktım. Gayet keyifli geçiyor çekimler. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” dedi. 

Bir basın mensubunun elinden mikrafonları alıp röportaj yapmaya başlayan oyuncular basın toplantısında eğlenceli dakikalara imza attılar.

Kalplere aşkla dokunacak bir hikayeyi konu alan “Acı Tatlı Ekşi” izleyicilere “Peki siz aşkınız için ne yapardınız? sorusunu sordurmaya geliyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.