“Acil 365”... SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURMAYA HAZIRLANIYOR !..

“Acil 365”... SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURMAYA HAZIRLANIYOR !..

Acil müdahale ve tedavi hizmetleri konusunda, sağlık alanındaki önemli bir boşluğu doldurmaya aday olan “Acil 365” lansmanı; medya, sanat, sivil toplum ve sektör temsilcilerinin katılımıyla, Shangri - La Bosphorus hotel’de gerçekleştirildi

74 Milyon nüfusu olan Türkiye’de, hastanelere her yıl 90 milyon acil başvurusu yapılıyor. Acil durumun önemine dikkat çeken ve acil müdahale hayat kurtarır mottosu ile hayata geçen, Genel Sağlık Aile Hizmet Paketi Acil 365, Türk sigorta ve sağlık sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

23 Bin Çocuk Hayatını Kaybediyor

Genel Sağlık Aile Hizmet Paketi Acil 365“ tanıtımında, yılda 14 bin bebeğin ve 23 bin çocuğun hayatını kaybettiği belirtildi. Ülkemizde 3.500 kişinin ev kazalarından, 2 bin kişinin iş kazalarından, 4 bin kişinin de trafik kazalarında hayatını kaybettiği açıklandı. Ölümlerin %40’nın kalp ve damar hastalıklarından kaynaklandığı belirtilirken, Genel Sağlık Aile Hizmet Paketi Acil 365’in içeriğinin zenginliği kadar, acil durumlarda insanların sağlık kurumlarına ulaşmasındaki tereddüttün, dolayısıyla oluşabilecek zararların ortadan kalkmasını ve acil müdahalenin önemi konusunda toplumda ciddi bir farkındalığın oluşmasını sağlayacağı da vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.