`Acil Aşk Aranıyor`... AYKUT’UN  HASTANEYE GELİŞİ, SİNAN’I ÇİLEDEN ÇIKARIYOR !

`Acil Aşk Aranıyor`... AYKUT’UN HASTANEYE GELİŞİ, SİNAN’I ÇİLEDEN ÇIKARIYOR !

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 29 Mart Pazar akşamı 3. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

 

Pazar akşamlarının yeni fenomeni “Acil Aşk Aranıyor”, bu hafta yine ekranlarda komedi  ve romantizm rüzgarları estirecek! Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor”, bu akşam üçüncü bölümüyle Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

“Acil Aşk Aranıyor”’un üçüncü bölümünde; Nisan’ın, Hamdi tarafından rehin alınması zor da olsa tatlıya bağlanmıştır.

Sinan ve Nisan yaşanan bu olay üzerine ifade vermek için karakola gider. İkili,  yaşananlarla ilgili fikir ayrılığına düşünce oldukça zor ve yorucu bir gece geçirirler. Üstelik tüm gece boyunca karşılıklı çekişmeleri, aralarının iyiden iyiye gerilmesine sebep olur. Tüm bunların üzerine bir de Nisan’a hayran olan Aykut’un hastaneye gelişi Sinan’ı çileden çıkarır. Sinan, Nisan’ı kıskandıracak yeni planlar peşine düşer ve karşı taarruza geçmekten geri durmaz.

 

Berzan, Ayla’nın yerine hastanede nöbet tutarken Ayla, izinli olduğu gecenin keyfini çıkarmaktadır. Bu sırada nispet yapmak için Berzan’a resimli mesajlar gönderir, mesajlarına cevap alamayınca çok bozulur ve Berzan’a karşı tavır alır. İkilinin ilişkisi, beklenmedik bir vakanın hastaneye gelmesiyle oldukça ilginç bir hal alır.

Tüm hastaneyi birbirine katarak herkese soğuk terler döktüren davetsiz bir misafirin ortaya çıkışı, Sinan ve Ayla’yı derinden etkilerken, Nisan ve Berzan’ı da hiç beklemedikleri şekilde vuracaktır.

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu.  Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum