Acil Aşk Aranıyor... HAFTA SONU GEZİSİ EĞLENCEYE DÖNÜYOR!

Acil Aşk Aranıyor... HAFTA SONU GEZİSİ EĞLENCEYE DÖNÜYOR!

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 19 Nisan Pazar akşamı 6. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

Show TV’nin başrollerini ; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk’ün paylaştıkları sevilen dizisi “Acil Aşk Aranıyor” bu akşam da eğlenceli bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Sinan ve Nisan’ın zoraki bir durumla birlikte geçirecekleri hafta sonu gezintisi, Nisan’ın yaşadığı bir şanssızlık yüzünden maceralı bir hale dönüşüyor.

Sinan’ın eski sevgilisi Özge’nin ortaya çıkışı, Nisan’ı beklemediği şekilde etkilemiştir. Özge ve Sinan’ın eski dostluklarının yeniden filizlenmesi, Nisan’ı çok rahatsız eder. Zoraki bir durumla birlikte geçirecekleri hafta sonu gezintisi, Nisan’ın yaşadığı bir şanssızlık yüzünden maceralı bir hale dönüşecektir.

Bu sırada Ayla ve Berzan’ın arasındaki romantizm, hiç beklemedikleri bir anda kimsesiz bir bebek bulmalarıyla farklı bir hale bürünür. Bebeğe sahip çıktıktan kısa süre sonra, bebeğin talihsiz hikayesiyle karşı karşıya kalan Ayla ve Berzan, bebeğin kötü kaderini değiştirmek için ellerinden geleni yapacaktır.

Nisan ve Sinan hafta sonu gezintisinden dönerken bir trafik kazasına şahit olurlar. Hemen doktorluklarını ortaya koyan ikili, kazazedeleri hastaneye yetiştirmek için vakit kaybetmeden harekete geçerler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.