Acil Aşk Aranıyor... NİSAN MÜCADELEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Acil Aşk Aranıyor... NİSAN MÜCADELEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 26 Nisan Pazar akşamı 7. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

Ekranların yeni fenomeni “Acil Aşk Aranıyor”’da bu hafta; komedi ve romantizm rüzgarları esmeye devam ediyor. Med Yapım imzalı “Acil Aşk Aranıyor”, kahkahası bol yeni bölümüyle Pazar akşamı  Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

“Acil Aşk Aranıyor”’un yeni bölümünde; Fazıl Dede’nin eğlenceli geçen düğünü sona ererken Nisan, Sinan ile Özge’yi romantik bir şekilde görmüştür. Gördüğü manzaranın etkisiyle allak bullak olan Nisan, büyük bir çöküntünün eşiğine gelir. Ayla, Nisan’ı cesaretlendirerek Nisan’ın mücadeleye devam etme kararı almasını sağlar. Nisan yeniden ayağa kalkacak ve Özge ile komik bir rekabetin içine girecektir.

Ayla ve Berzan, bir cast direktörünü tedavi altına alır.  Zor durumdaki cast direktörünün yardım isteğine cevap veren Berzan ve Ayla, kendilerini hiç beklemedikleri bir ortamın içinde, bir fotoğraf setinde bulacaklardır.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum