Acil Aşk Aranıyor...NİSAN, SİNAN’IN ANNESİNE KENDİSİNİ SEVDİREBİLECEK Mİ?

Acil Aşk Aranıyor...NİSAN, SİNAN’IN ANNESİNE KENDİSİNİ SEVDİREBİLECEK Mİ?

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 18 Ekim Pazar akşamı 19. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

Acil Aşk Aranıyor’un 19. Bölümünde; Türkan'ın Sinan'ın annesi olduğunu öğrenen Nisan, Sinan ile sevgili olduklarını söylemeye cesaret edemez ve kanka oldukları yalanını uydurur.

Sinan'ın yakın arkadaşı olarak Türkan'a kendini sevdirdikten sonra gerçeği söylemeyi planlar. Annesine yalan söylemek istemeyen Sinan ilk başta karşı çıksa da Nisan'ın ısrarlarına dayanamaz ve bu yalana ortak olmak zorunda kalır.

Sinan nişanlısı için annesinden aile yadigarı yüzüğü getirmesini istemiştir. Türkan yüzüğü geçici bir süreliğine Nisan'a emanet edince olanlar olur ve yüzükten yana şansı bir türlü yaver gitmeyen Nisan kendini yeni bir maceranın ortasında bulur.

Özgür  Zeynep ile hastane de rakip olduklarını öğrenir öğrenmez hemen harekete geçer. Düşmanı alt etmek için yakından tanımak gerektiğine inan Özgür, ilk iş olarak Zeynep'in evinde kalma süresini uzatır ve başarısız olması için planlar yapar. Fakat girişimleri bir süre sonra Özgür'ün kendi ayağına dolanacaktır.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.