Acil Aşk Aranıyor... NİSAN VE SİNAN HİÇ OLMADIKLARI KADAR YAKINLAŞIYOR!

Acil Aşk Aranıyor... NİSAN VE SİNAN HİÇ OLMADIKLARI KADAR YAKINLAŞIYOR!

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 31 Mayıs Pazar akşamı 12. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

 Dizinin bu haftaki bölümünde;  Nisan, Sinan’a karşı oynadığı sevgililik oyununun doğruluğunu yeniden sorgularken, ikili arasında da romantik saatler yaşanıyor.

Sinan, deniz kıyısında heyecanla Nisan’ı beklemektedir. Nisan, Abidin’in başına sardığı Hasan belası yüzünden Sinan’ın yanına gidemez. Sinan hayal kırıklığına uğrar ve Nisan’a yeniden mesafeli davranmaya başlar. Nisan ise tüm bu olanlar yüzünden çok üzgündür. Sinan’a karşı oynadığı sevgililik oyununun doğruluğunu yeniden sorgulamaya başlar.

Ayla ve Berzan yeni başlayan ilişkilerine tam gaz devam etmektedir. Çiçeği burnunda sevgililer, doğru zamanı yakalayamadıklarından ilişkilerini bir türlü Sinan’a açıklayamazlar. İstemeden de olsa gizli kapaklı işler çevirmek zorunda kalmaları, çiftin zor ve komik anlar yaşamasına neden olacaktır.

Maç sırasında yaşanan kaza sonucu hastaneye gelen bir grup voleybolcu kız, tüm hastanenin ilgisini üzerlerine toplar. Bu sırada Abidin’in kızlardan biriyle flörtleşmesi, Nisan ve Sinan’ın arasında karmaşık durumların doğmasına neden olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.