Acil Aşk Aranıyor... NİSAN VE SİNAN VİRÜS KAPINCA!

Acil Aşk Aranıyor... NİSAN VE SİNAN VİRÜS KAPINCA!

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 17 Mayıs Pazar akşamı 10. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

“Acil Aşk Aranıyor”un oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Sedef Şahin “İpek”,  Emre Yanık da “Ali” karakteri ile dahil oluyor. Tıp fakültesi son sınıf öğrencileri olan İpek ve Ali, hastaneye staja geliyor.

acilaskaraniyor_yenioyuncu.jpg

Dizinin bu bölümünde; Nisan ve Sinan, izin günlerinde lunaparka gidip eğlenceli, bir o kadar da romantik bir gün geçiriyorlar.

Nisan ve Sinan, mers virüsü şüphesiyle karantina altına alınan odada “belki de öleceğiz” duygusuna kapılarak, romantik bir yakınlaşma yaşamaktadırlar. Bu sırada test sonuçları gelir ve hastada virüs olmadığı ortaya çıkar. Ayla’nın talimatıyla hemen hastaneye gelen Abidin, sevgililik oyunu sürdürerek Nisan’ı bir kere daha Sinan’dan uzaklaştırmayı başarır.

Sinan, Nisan’ı ne pahasına olursa olsun Abidin’e kaptırmama kararı alır ve izin günlerinde Nisan’ı lunaparka davet eder. Nisan, Ayla’nın tüm uyarılarına rağmen ondan gizli bu daveti kabul eder ve ikili lunaparkta eğlenceli, bir o kadar romantik bir gün geçirmeye başlar.

Ayla ve Berzan’ın hala açık olan arası, Berzan’ın Ayla’yı akşam yemeğine davet etmesiyle biraz olsun düzelir. Fakat yemekte yaşayacakları büyük bir tartışma, ikilinin yeniden birbirlerinden kopmasına neden olacaktır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.