Acun Ilıcalı… DERYA CAN’IN REKORLARINI NEDEN YOK SAYIYOR?..

Acun Ilıcalı… DERYA CAN’IN REKORLARINI NEDEN YOK SAYIYOR?..

2016 Yılında Serbest Dalış Dünya Rekortmeni ünvanını alan Derya Can, bu rekorlarına 2017 yılında yenilerini eklemek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Antalya’nın Kaş ilçesinin Hidayet Koyu açıklarındaki rekor denemesinde önce 94 metre, ertesi gün 111 metreye başarılı bir dalış gerçekleştiren Derya Can, yeni dünya serbest dalış rekortmeni olmuştu.

Derya Can'ın basın danışmanı Can Demiral,  Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacısı Şahika''yı "Dünya Serbest Dalış Şampiyonu" olarak  lanse edip, Can'ın tüm bu başarılarının görmezlikten gelimesini hazmedemediklerini bu gururun tüm kitlelerle paylaşılması gerekirken bu rekorun başkalarına maledilmesini anlayamadılklarını söylüyor ve duygularını şu şekilde ifade ediyor.

"Deya serbest dalışta dünya rekoru kırdı. Çanakkaleli bir Türk sporcu. Ülkesini, bayrağını çok seven vatansever bir anne.Mart ayında yurt dışında farklı bir dalda rekor daha deneyeceğiz. Şahika'nın tüm rekorlarını 2016 yılında geçti. Bu Dünya rekoru bize ait. Ancak görüyorum ki Acun Bey Survivor yarışmacısı Şahika'yı Serbest Dalış Dünya Rekortmeni olarak tanıtıyor. Biz rakiplerimizden şuan üstün olsak ta ben sporcumun emek vererek kazandığı ünvanın görmemezlikten gelinmesini hazmedemiyorum. Bu başarısının gölgede bırakmayı hiç düşünmüyorum..Bu zamanda böyle güzel başarıları duyurmaya ihtiyacımız var hepimizin. b u nedenle bu başarıyı basın kanalıyla tüm toplumumuza duyurmak için var gücümle mücadele edeceğim."

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Derya Can’a sosyal medya hesabından ulaşan Polis Özel Harekatçılarda Derya Can'ın hayranı çıkmış, Derya Can'ın sosyal medya hesabından imzalı bir fotoğraf isteyen Özel Harekat Polisleri, arkadaşlarıyla birlikte çekildikleri toplu fotoğrafta, ellerinde tuttukları pankarta “DERYA CAN” “MİLLİ GURURUMUZ” “111 METRE” “PÖH” mesajlarını yayımlayarak gururlarını paylaşmıştı.

Derya Can’da bunun üzerine “Siz istersiniz de ben yollamaz mıyım ? Hemen bir sualtı resmi ve rekor tişörtlerimden yollayacağım, benden size 111 metre anısına hatıra kalsın. D.Can” mesajını iletmişti.

2017 Yılına yeni rekorlarıyla devam edeceğini belirten milli sporcumuz Mart ayında yurt dışında sürpriz bir dalda rekor daha deneyeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.