ADANA'DA CEM YILMAZ RÜZGARI!

ADANA'DA CEM YILMAZ RÜZGARI!

​23. Uluslararası Adana Film Festivali'nin yarışmalı bölümüne seçilen 12 film arasında yer alan 'İftarlık Gazoz' filminin galası Cem Yılmaz’ın katılımıyla M1 Adana AVM'deki Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

Yönetmen, oyuncu ve yapımcı ve teknik ekibin tam kadro yer aldığı galaya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile geniş bir davetli topluluğu ve sinemaseverler katıldı.

Başrollerini Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın paylaştığı "İftarlık Gazoz"un yönetmen ve senaristi  Yüksel Aksu, film öncesi ve film sonrası yapılan söyleşide ekip ile birlikte soruları cevaplandırdı.

İFTARLIK GAZOZ İLE İLGİLİ TÜM EKİP VE CEM YILMAZ'IN ÇOK ÖZEL MAGAZİNKOLİK RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Zaman zaman izdiham yaşanan galaya Cem Yılmaz esprileri ile damga vururken yönetmen ve senarist Yüksel Aksu Adana halkına büyük bir müjde verdi.

huseyinsozlu_cemyilmaz.jpg

Söyleşi sırasında yönetmen ve senarist Yüksel Aksu; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün  desteği de olursa Yörükler ile ilgili bir film çekmek istediğini belirtti.  Ve hemen ardından Hüseyin Sözlü mikrofonu alarak bu konuda her türlü destek sözü verdi.

FİLM HAKKINDA

Cem Yılmaz’ın şimdiye kadar üstlendiği başroller arasında ilk kez Egeli bir karakteri Ege'nin özgün şivesiyle canlandırdığı film, şimdiden geleceğin yıldızı olarak değerlendirilen çocuk oyuncu Berat Efe Parlar’la birlikte Macit Koper, Yılmaz Bayraktar, Ümmü Putgül, Okan Avcı, Greta Fusco gibi güçlü oyunculardan oluşan zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

1970’lerin Türkiye’sinde Ege’nin bir kasabasında geçen film, okulu tatile giren ve yaz tatilini boş geçirmek istemeyen bir çocuğun, Ramazan ayının başlarında, Cem Yılmaz’ın canlandırdığı “Gazozcu Ustası Cibar Kemal”in yanında çalışmaya başlamasını ve sonrasında yaşanan trajikomik olayları konu alıyor.

Senaryo

Senarist Yüksel Aksu

Müzikler

Besteci Evanthia Reboutsika

Yapım

Yapımcı Yüksel Aksu

Yapımcı Elif Dağdeviren

Yapımcı Muzaffer Yıldırım

Teknik Ekip

Görüntü yönetmeni Mirsad Heroviç

Kurgu Taner Sarf

Sanat yönetmeni Levent Kulaç

Kostüm tasarımcısı Fadim Üçbaş

Makyaj sanatçısı Derya Ergün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.