Adı Zehra... ZEHRA'NIN ZOR SEÇİMİ!

Adı Zehra... ZEHRA'NIN ZOR SEÇİMİ!

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olan Zehra'nın İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında süren öyküsünü anlatan 'Adı Zehra' 10. bölümüyle 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında...

Leyla’nın sürpriz çıkışı sonrasında Zehra’nın aklı yeniden karışmıştır. Şule, yaptığı hamleyle şüpheleri Nadir’in üzerinden çekmeyi ve oğlunu korumayı bir kez daha başarmıştır.

Ancak Leyla’nın Mine’yle ilgili iddiası, Ceren için de bardağı taşıran son damla olur ve Ceren Serkan’a da, Şule’ye de rest çeker.

Boşanmak isteyen Ceren, bu kez de Serkan ve Şule’nin başına bambaşka bir dert açacaktır! Mine de olanlar karşısında şaşkına dönmüş, Leyla ve Ceren arasında kalmıştır.

Şule ve Nadir arasındaki nikah gerilimiyse, Şule’nin yeni planıyla başka bir boyuta taşınır. Genco ve Serkan’ın ısrarla karşı çıktığı bu nikah gerçekleşecek midir?

Şule kızına zarar verdiğini öğrenmesine rağmen, her şeyi hasır altı etmek için Nadir’le evlenecek midir?

Zehra bir yandan Genco’yla yakınlaşmayı sürdürürken, bunu anlayan Kadir’in yeni hamlesiyle Zehra artık bir seçim yapmak zorunda kalır.

Ancak şok edici bir gelişme, Zehra’nın Hande’ye ne olduğuna dair fikrini yeniden değiştirecektir!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.