Adını Sen Koy... HAFTA İÇİ HERGÜN TRT1'DE!

Adını Sen Koy... HAFTA İÇİ HERGÜN TRT1'DE!

Karakterleri farklı, dünyaları ayrı iki gencin, Ömer ve Zehra’nın, bir oyun çevresinde kesişen yolları ve evlilik oyunu ile başlayan ‘Adını Sen Koy’, hafta içi her gün saat 17.00’da TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

TRT 1 ekranının yeni günlük dizisi 'Adını Sen Koy' sevenleriyle buluşmaya başlıyor. Hafta içi her gün saat 17.00’de ekrana gelmeye başlayan yeni dizi ‘Adını Sen Koy’, Ömer ile Zehra’nın tüm imkânsızlıklara rağmen yeşeren aşkının hikayesini ekranlara taşıyor.

 İstanbul Anadolu Yakasında çekimleri tüm hızıyla süren ‘Adını Sen Koy’un yapımcılığını Birsel Film üstleniyor.

Sevgi Birsel yapımcılığında, Atilla Cengiz ve Irmak Çengel yönetmenliğinde ekrana gelecek dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası kaleme alıyor.

 Dizinin oyuncu kadrosunda, Erkan Meriç, Hazal Subaşı, Ezgi Baram, Elif Sultan Taş, Gözde Gürkan, Fatma Karanfil, Ali Çoban, Nur Saçbüker, Aykut İğdeli, Atilla Pakdemir, Musab Ekici, Berna Üçkaleler, Umut Aksoy, Yaprak Durmaz, Erman Aksoy, Derya Kurtuluş, Hande Özdemir, Hazel Minel Aynalı gibi isimler bulunuyor.

 Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin, Ömer ve Zehra’nın hikâyesi..

 Altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için kendini hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulan Ömer ve bambaşka bir dünyadan gelen Zehra’nın hikâyesini ekrana taşıyor.

Ömer ve Zehra’nın evlenmek zorunda olmaları sebebi ile altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapması sonucu gelişen olaylar zinciri ekrana gelecek.

 Üniversiteyi bitirdikten sonra aile şirketinin başına geçerek hızla ilerleyen ve kısa sürede holding sahibi olan Ömer’in, bu yükselişinin karakterini de etkiliyor.

Bu değişim, Ömer’in, hayatı başarıya endeksli bir güç oyunu olarak görmesine ve dünyayı maddi düzeyde algılamasına sebep oluyor.

Artık duygulara ve kadınlara yer olmayan hayatında annesinin, babasını ve kendilerini başka bir erkek için terk etmiş olması, Ömer’in kadınlarla ilişkisinin de belirleyicisi oluyor.

ve saflığın temsilcisi olarak gördüğü Ayşe dışında bütün kadınların çıkarcı, güvenilmez hatta tehlikeli olduğunu düşünüyor.

Ayşe ise abisinin yok saydığı kalbinin biri için heyecanla atmasını, abisinin aşık olmasını, evlenip kendisi gibi mutlu bir yuva kurmasını istemekte, bunun için çırpınmaktadır.

Genç yaşında aşık olduğu Nihat’la evlenen Ayşe, kocasını deliler gibi sevmekte ve yaşadığı mutluluğu abisinin de yaşamasını istemektedir. Günlerinin sayılı olduğunu bilmeyen Ayşe için Ömer’in evliliği en önemli mesele haline gelmiştir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.