Adnan Oktar... GELENEKSEL SIRA GECESİNE ÜNLÜ AKINI!..

Adnan Oktar... GELENEKSEL SIRA GECESİNE ÜNLÜ AKINI!..

Adnan Oktar geleneksel olarak düzenlediği sıra gecelerine bir yenisini daha ekledi.

 Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı gecede, sıra gecesine uygun hale getirilmiş dekorasyon dikkat çekiciydi.

 Adnan Oktar sıra gecesinin düzenlendiği salona ‘Delalım’ şarkısı ile davul zurna eşliğinde davetlilerin yoğun alkışı ile girdi.

adnanoktar_iftar1.jpg

Türk müziğinin sevilen isimleri, ünlü sanatçılar Mustafa Keser, Latif Doğan, Zekeriya Ünlü ve ekibi ile Adnan Oktar’ın daveti için, kendisinin en sevdiği şarkılardan biri olan Fendiye isimli şarkıyı seslendirmek üzere Kırıkkale’den gelen Ersoy Savaş sahne aldı.

adnanoktar_iftar2.jpg

Üçünçüsü düzenlenen sıra gecesinin davetlileri arasında değerli basın mensupları, sanatçılar, doktorlar, bürokratlar bulunuyordu.

Sevilen sanatçı Sevim Egesoy, Türk halk müziğinin ünlü ismi Nur Ertürk, Balık Ayhan, Cüneyt Şentürk izleyenler arasındaydı.

adnanoktar_iftar3.jpg

Sıra gecesinin önemli anlarından bir tanesi de ünlü sanatçı Latif Doğan’ın sahnede ‘Yalan dünya’ şarkısını söylerken Adnan Oktar’a mikrofon uzatması ve Adnan Oktar’ın bu şarkıya eşlik etmesi oldu.

Geceye damgasını vuran bir diğer olay ise, Fendiye isimli şarkıyı söylemeden önce kıymetli sanatçı Ersoy Savaş’ın Adnan Oktar’ı sahneye davet etmesi, Adnan Oktar’ın da tüm salonun yoğun tezahüratı ve alkışı ile mükemmel bir şekilde dansla şarkıya eşlik etmesi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.