Adnan Oktar... TÜRKİYE'NİN RENKLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU!

Adnan Oktar... TÜRKİYE'NİN RENKLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU!

Kamuoyu tarafından, “Adnan Hoca” olarak bilinip, Harun Yahya adıyla pek çok kitap yayınlayan Adnan Oktar Çırağan Sarayı’nda bir iftar daveti verdi.

 Davete bütün dinlerin temsilcilerinden inanç önderlerine, iş ve siyaset çevrelerinden sanatçılara kadar Türkiye’nin bütün renklerinden temsilciler katıldı.

Sık sık konuk olduğu A-9 Televizyonu adına düzenlenen davete, adeta Türkiye’nin bütün renkleri katıldı. Büyük bir titizlikle hazırlanıldığı belli olan davette hiç bir kusur yoktu.

Organizasyonu yapan camia üyeleri, hiç bir aksaklık yaşanmaması için büyük çaba harcadılar. Daha önceki yıllarda da yine aynı mekanda benzer şekilde düzenlenen davetin konukları bu defa çok renkliydi.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı davette Çırağan sarayı Mutfak ve Servis Yönetimi de çok başarılıydı.

İftar Saati öncesinde Çırağan Sarayı’nın terasında konuklar, Boğaz’ın doyumsuz güzelliğini seyrederken İstanbul’a bir defa daha hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Bu sırada konuklarla sohbet eden Adnan Oktar sarfettiği, İmam Gazali’nin, “Ulaşamadığına tevekkül, ulaştığına razı, kaybettiğine sabır gösteren kişi takva ehlindendir…” sözleriyle dikkat çekti.

İftar Daveti’nin gerçekleştiği balo salonunda oruçlar açıldıktan sonra konuklarla tek tek ilgilenen Adnan Oktar’ın geç saatlere kadar ayakta durabilmesi dikkat çeken bir başka noktaydı. Çıkışta konuklara Adnan Hoca’nın Harun Yahya adı ile yazdığı kitaplardan hediye edildi.

Adnan Hoca (1)

adnan hoca iftarı (2)

adnan hoca iftarı (5)

a. camia

Haham Yesheyahu Hollander ve Haham Ben Abrahamson davetin özel konukları arasındaydı…

a-9 (1)

Adnan Hoca (3)

Sarfettiği isabetli sözleri ve güven veren kişiliğiile son günlerin popüler isimlerinden Doç. Dr. Yavuz Dizdar’da davetin konukları arasındaydı. Canan & Kadir Toprakkaya olarak Kadıköy Life Dergisi için röportaj sözü almayı başarabilen nadir isimler arasına girdik…

adnan hoca iftarı (6)

Magazin basınının duayen isimleri arasında gösterilen Nurcan Sabur da davetin renkli isimleri arasındaydı. Aynı akşam 6 yere birden davetli olan Nurcan Bey, “Adnan Hoca’da karar kıldım…” dedi.

adnan

Adnan Hoca (2)

Davete merkezi Ankara’da olan TUTAP Turizm Tanıtma Platformu Genel Başkanı Fikret Yıldız, Başkan Yardımcıları Mehmet Sadık Alkın ve Bora Özgen de katıldı. Dörtlü, TOURMAG Turizm Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Kadir Toprakkaya ile İstanbul Hatırası karesinde buluştu…

çırağan sarayı iftar daveti

İftarda yabancı misyonların dini temsilcelerine yoğun ilgi vardı…

Kaynak:anadoluyakasi.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum