Ahmet Kayakesen..."AY YILDIZLI KAHRAMAN" KARAKTERİ İLE "KERTENKELE" DE!..

Ahmet Kayakesen..."AY YILDIZLI KAHRAMAN" KARAKTERİ İLE "KERTENKELE" DE!..

Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm Türkiye’de büyük beğeniyle seyredilen, Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisi, şimdi de Türkiye’de herkesin çok seveceği AY YILDIZ’lı milli kahraman karakteri ile yeni bir kahramanı izleyicilere sunuyor.

 Adaletin temsilcisi ve savaşçısı olarak karşımıza çıkacak olan AY YILDIZ’lı adam, kötülüğün kol gezdiği sokaklarda iyiliğin ve barışın sağlayıcısı olarak kol gezecek. Acımasızca zalimlik yapan, gaddar ve para hırsı içinde olup gözleri kararmış olanların karşısında durup, zayıf ve güçsüzün ezilmesine engel olacak. 

GÜNDÜZLERİ KOMİSER, GECELERİ AY YILDIZ’LI KAHRAMAN

Başkalarının hayatını kurtarmak pahasına, kendi hayatını hiçe sayarak, tehlikelere gözünü kırpmadan giren, iyilerin dostu olan AY YILDIZ’ lı adam suçluların kol gezdiği sokaklarda hak ve hukuksuzca davrananlara adaleti sağlamak için gündüzleri kanunlara saygılı bir komiser, geceleri ise AY YILDIZ’ lı savaşçı bir kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Ahmet Kayakesen’in Murat Komiser ve AY YILDIZ’ lı adam olarak iki farklı rolle başrolünü üstlendiği Kertenkele “Yeniden Doğuş” adlı dizide adaletin savaşçısı olan kahramanımız zorda kalanların savunucusu, çaresizlerin yardımcısı oluyor. 

Gişe rekorları kıran aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelerle Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisi, Milli Kahraman Ay Yıldız adamla yeniden doğuyor. Hollywood sahnelerini aratmayacak temposu yüksek, aksiyon dolu tehlikeli sahnelerin çekimleri, adeta Hollywood sinemasını kıskandıracak nitelikte. Ay Yıldız’lı kahramanın yer aldığı heyecan dolu sahneler, Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 72. Bölümüyle izleyiciye soluksuz saatler yaşatacak.

DESTAN YAZMAYA GELEN KAHRAMAN…

 Her Türk gibi, Ay ve Yıldız’dan gücünü alan kahramanın kıyafetindeki simgeler ise, Dünya’da birçok kahramanlıklara imza atan kırmızı üzerine beyazlarla işlenen şan ve şeref dolu Türk bayrağımızdaki Ay ve Yıldız’dan geliyor. Kahramanımız Türk bayrağından aldığı güçle, destan yazmaya geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum