Ahmet Kural - Sıla... EL ELE İLK GÖRÜNTÜ!..

Ahmet Kural - Sıla... EL ELE İLK GÖRÜNTÜ!..

Ünlü şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın aşkları herkesi şaşırtmıştı. Görüntülenmekten hoşlanmayan ikili ilk kez el ele görüldü.

Ahmet Kural, sevgilisi  Sıla'nın  Harbiye Açıkhava'daki dördüncü konserinde güzel şarkıcıyı yalnız bırakmadı. Konseri en önde izleyen oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Sıla, konserinin açılış konuşmasına sevgilisinin gözlerine bakarak yaptı.

AHMET KURAL KONSERİNDE SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Sıla, beş günlük konser serisinin dördüncüsünü önceki akşam  Harbiye  Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdi. Gecede  Sıla'nın sürprizi, sevgilisi  Ahmet Kural'ın konseri en önde takip etmesi oldu. İkili ilk kez el ele görüldü.

"İLK KEZ İZLEYECEĞİM"

Sıla'yı en önden izleyen  Ahmet Kural, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Onu en önde izlemek mutluluk verici. Çok terledim heyecandan. İlk kez izleyeceğim  SılaHanım'ı. İlişkimiz çok güzel gidiyor. İlişkiler sürprizdir zaten. Beklenmedik anda çıkar karşınıza. Her şey güzel gidiyor. Hayat sürprizlerle dolu. Birbirimize alıştık. Bir arkadaş ortamında tanışmıştık" dedi.

 

 

 

EVLİLİK İÇİN "HAYIRLISI, NASİP" DEDİ

Sıla'nın tüm şarkılarını çok sevdiğini ifade eden yakışıklı oyuncu, "Tüm şarkıları hit olmuş bir isim. Ayırdığım bir parçası yok. Hepsi anlam yüklü şarkılar" şeklinde konuştu. Kural, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayırlısı, nasip. Böyle şeyler konuşulmaz arkadaşlar" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.