Ahmet Parlak..."EBRU GÜNDEŞ İLE YAPTIĞIM DÜET 10 MİLYON İZLENDİ"!..

Ahmet Parlak..."EBRU GÜNDEŞ İLE YAPTIĞIM DÜET 10 MİLYON İZLENDİ"!..

Bir akşam paylaştığı İsyan şarkısının videosuyla yıldızı parlayan, efkarlı, güçlü, yanık sesi ile milyonları dağlayan Ahmet Parlak “360 Derece Emel’ce” ye katıldı…

İsyan şarkısının videosu ile yıldızı parlayan Ahmet Parlak programda, eskiden beri videolar çekip paylaştığını, müzik eğitmi olmamasına rağmen şarkı söylemeyi sevdiğini dile getirdi.

Bu vesile ile “O Ses Türkiye” yarışmasının son bölümüne katıldığını ve Ebru Gündeş ile yaptıkları düetin tam 10 milyon izlenmeye ulaştığını anlattı.

Eskiden de şarkı söylemesine rağmen artık daha çok programa çıktığını dile getiren Parlak, “Yavaş yavaş kendimi geliştirmek için programlara çıkıp daha çok çalışıyorum.” diye ekledi. 

Eğlenceli sohbet esnasında Emel Müftüoğlu’nun “7 yaşında çalışmaya başladım. Serbest meslek yapıyordum. Herşeyi satıyordum evdeki.

Eski, yeni ne varsa topluyordum. Gazete, çivi, demir, herşey. O kadar tatlı geldi ki annemin yeni aldığı ütüyü bile sattım.” demesi üzerine “8 yaşında çalışmaya başladım.

Ve kazandığım parayla hep ayakkabı alırdım.” diyen Parlak, Adana’dan Mersin’e ayakkabı satmak için trenle gidip geliyordum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.