Ahmet Serkan... ÜNLÜ İSİMLERLE SİNGLE TANITIMI!

Ahmet Serkan... ÜNLÜ İSİMLERLE SİNGLE TANITIMI!

Yıllardır canlı performanslarıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen Ahmet Serkan, sözü ve müziği kendisine ait “Kimseye Anlatmıyorum” single çalışmasının tanıtım gecesinde birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Bariton kimliği ile 1996 yıldan beri Amerika ve Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede ve şehirde profesyonel olarak opera, pop ve caz konserleri veren Ahmet Serkan, sessiz sedasız bir gidişin ardından yaşadıklarını anlattığı ve ilk gözağrım dediği “Kimseye Anlatmıyorum” şarkısını ilk kez görücüye çıkardı.

Ahmet Serkan’ı izlemeye gelenler arasında Sema Şimşek, Deniz Pulaş, Sibel Tan, Engin Koç, Aylin Arasıl, Zeliha Çal, Bilge Kara, Can Özsobay, Enis Bayraktar gibi isimler vardı.

Gece boyunca Ahmet Serkan’ın şarkılarına eşlik eden ünlü isimler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sema Şimşek, arkadaşları ve Ahmet Serkan ile selfie çektirmeyi de ihmal etmedi.

Müzikallerin ve Operanın Dramatik Sesi Ahmet Serkan’dan ilk “Merhaba”…

17 Haziran’da, iTunes, Spotify, Amazon gibi 150’den fazla dijital platformda yerini alan şarkının prodüktörlüğü Hit Production’a, düzenlemesi ise Altuğ Akınsel’e ait.
 

Yıllar önce bir yaz akşamı, giden bir sevgilinin ardından yazılan “Kimseye Anlatmıyorum” şarkısı, duygu ve müzikalite açısından 2016 yılının yazına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

“Şarkının sözleri, bir daha kendimi kimseye göstermeye gücüm olmadığı bir anda çıktı.”
Şarkının sözlerini; “Kalabalığın içinde kimseyle konuşmak istemediğim ve bir daha birine asla güvenmeyeceğimi sandığım o anda yazdım” diyen Ahmet Serkan, “Şarkı, kendini kimseye göstermeye gücü olmayan anlar yaşayan insanların duygusuna tercuman olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.