Ahmet Ümit... 'KIRLANGIÇ ÇIĞLIĞI'NI İMZALADI!

Ahmet Ümit... 'KIRLANGIÇ ÇIĞLIĞI'NI İMZALADI!

Polisiye romanların usta kalemi yazar Ahmet Ümit, yeni kitabı “Kırlangıç Çığlığı”nın imza gününde okurları ve sevenleriyle bir araya geldi.

Polisiye romanlarının usta kalemi yazar Ahmet Ümit, yeni kitabı ‘Kırlangıç Çığlığı’nın imza gününde D&R Akasya’da okurlarıyla bir araya geldi.

Yazar Ahmet Ümit’in Başkomiser Nevzat karakterine yer verdiği 4’üncü kitabı ‘Kırlangıç Çığlığı’nın imza günü D&R Akasya’da okuyucunun yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Romanın imza gününe rekor bir katılım yaşayan Ünlü yazar, gördüğü büyük sevginin kendisini çok mutlu ettiğini ve yazmak için motive olduğunu söyledi.

Kırlangıç Çığlığı, soluk soluğa okunan bir polisiye olmasının yanı sıra, 'Vicdanını yitirmiş bir dünyadan başka nedir ki cehennem?' sorusunun ardına düşen büyük bir roman olma özelliği taşıyor.

Ahmet Ümit, Başkomiser Nevzat, yardımcısı Komiser Ali ve kriminolog Zeynep’in bir seri katili bulma hikayesini ve bir yandan da çocuk tacizcileri, Suriyeli göçmenler, organ mafyası gibi konulara ele aldığı yeni kitabıyla D&R'larda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.