Ajda Pekkan... İNKAR ETTİĞİ AŞKIN MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI!

Ajda Pekkan... İNKAR ETTİĞİ AŞKIN MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI!

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından ve Bodrum Catamaran Club’ın sahibi Mehmet Birgen’in hayatını anlattığı kitap piyasaya çıkmak için gün sayıyor. Birgen, kitabında özel hayatından hikayelere, fotoğraflara ve belgelere yer verecek.

Yıllar önce aşk yaşadığı Ajda Pekkan’ı unutmadığı için 24 yaşındaki kızının adını “Ajda” koyan ve bu aşkın büyüklüğünü kanıtlayan Birgen kitabına Ajda Pekkan' ın kendisine yazdığı aşk mektubu ile başlayacak.

Mehmet Birgen ile aşk yaşadığı haberlerine Ajda Pekkan ateş püskürmüş ve bir televizyon programında “Mehmet’le aynı mahallede oturuyorduk. Kendisi bana hayrandı. Bu yüzden kızının adını da Ajda koymuş. Nerede benim sevgilim? Herkes mi benim sevgilim? Benim evim barınak mı? Çok kızıyorum bunlara” diyerek, Birgen’le yaşadığı aşkı inkar etmişti.

Sözcü gazetesi, Ajda Pekkan’ın 1969 yılında Mehmet Birgen’e yazdığı aşk mektubunu buldu. İşte Birgen' in kitabında kullanacağı Ajda Pekkan' ın yazdığı o mektup.

Ajda Pekkan' ın inkar ettiği aşk, mektubun ortaya çıkması ile kanıtlanmış oluyor. Mektupta Pekkan; o dönemde birlikte olduğu ve Amerika Miami’de yaşayan sevgilisi Mehmet Birgen’e olan özlemini dile getiriyor.

" İŞTE SÜPERSTARIN İNKAR ETTİĞİ O AŞKIN MEKTUBU"

Bu yokluklar içinde bunalıyorum. Bazen basit bir ailenin el değmemiş kızı, bazen beni hiç bir şey düşünmeden seven, sevebileceğim bir erkeğin karısı veya ne bileyim ben bir rahibe olmak istiyorum.

Ne olur bana ister bir dost, ister bir arkadaş, ister bir sevgili! Nasıl istersen öyle ol. Yeter ki seninle rahat ve emin olayım. Mektubun da biraz uzunca olsun.

Ömer’e çok çok selam ve sevgilerimi ilet. Kendisini biraz da İstanbul’a saklasın! Burada onu ve seni bekleyenler kuyrukta. Sana ‘İstanbul’dan Sevgilerle’ geriye almak üzere üç yeni resim gönderiyorum. Belki de bir an için beraber geçirdiğimiz anları hatırlatır. Mektubumu başarı, sağlık ve mutluluklar dileği ile kapatırken binlerce defa öperim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.