Ajda Pekkan...SÜPERSTAR YİNE NEFESLERİ KESTİ!..

Ajda Pekkan...SÜPERSTAR YİNE NEFESLERİ KESTİ!..

Ajda Pekkan, bir otomobil kiralama şirketinin 25.kuruluş yıldönümünde verdiği konserde yine nefesleri kesti.

Bugün 50.000 adete yaklaşan filosu ve bir o kadar müşterisiyle yoluna ilk günkü heyecanla devam eden Intercity, çeyrek asırlık başarısını iş ortakları, müşterileri, çalışanları ve aileleri ile birliktemuhteşem bir organizasyon ile kutladı.

Öğleden sonra başlayan kutlamalar dev alana yayılırken, her detayın düşünüldüğü, çocuklar için özel oyun parkurlarından, dans gösterilerine ve konserlere uzanan büyük etkinliklerle geçti.  

Organizasyonun sunumunu Alp Kırşan üstlenirken, Doğukan Manço'nun DJ performansı ile eğlence soluksuz devam etti. En son çıkardığı Yüzleşme şarkısının video klibini de İstanbul Park'da çeken Doğukan Manço, şarkıdaki partneri Funda ile yaptığı performans ile de tüm konukları dans ettirdi. 

Gecenin finali Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan ile oldu. Firmanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı sayın Vural Ak'ın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından sahneye çıkan Ajda Pekkan aralıksız 2 saat sahnede kalırken, büyük kalabalığı kendine hayran bıraktı. Dans ve ışık gösterileri ile şahane bir konsere imza atan süperstar, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın sayılı otomobil kiralama şirketlerinden Intercity ailesini kutladı ve başarıların devamını diledi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.