Ajda Pekkan... SÜPERTAR'DAN ÖZGE ULUSOY'A SÜRPRİZ TEKLİF!..

Ajda Pekkan... SÜPERTAR'DAN ÖZGE ULUSOY'A SÜRPRİZ TEKLİF!..

Seçkin konukların ve özel konuların yer aldığı, hafta içi her gün saat 18.30’da Lifetime’da yayınlanan “Özge Ulusoy ile Lifestyle” programına konuk olan Türkiye’nin Superstar’ı Ajda Pekkan Özge Ulusoy’a çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Uzun zamandır hiçbir tv programına katılmayan ünlü sanatçı meslek hayatından özel hayatına kadar tüm bilinmeyenlerini Özge Ulusoy’la Lifestyle programına anlattı. 

Özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yapan ve ilk kez evdeki Ajda’dan bahseden ünlü sanatçı “Sosyal hayatım çok yok çünkü evi çok seviyorum. Çok evcilim. Yemek yaparak zaman geçiriyorum. Şimdiki aklım olsa 5 yıldızlı aşçı olurdum. Dünya mutfağını çok seviyorum. Yemek yemeyi de yapmayı da çok seviyorum. Annelerimiz alaturka yemekleri bize çok güzel sundular yedik bitti. Ama ben yenilerle uğraşıyorum. Kendi karışımlarımı kendi damak tadına göre ayarlıyorum. Ayrıca resim yapmayı ve dikiş dikmeyi çok severim çok da güzel dikiş dikerim. Kendime narsist değilim ama yaptığım işe narsistim dedi.

Evdeki Ajda’nın sabah kedinin kumunu toparladığından, onların hangi yemeği yiyeceğini anlamak için 4 çeşit yemek koyduğundan bahseden Superstar “Merak ediyorum benim için kim yapar acaba bunu” dedi ve en büyük arzusunun modern bir hayvan barınağı yapmak olduğunun altını çizdi. 

SUPERSTAR’DAN ÖZGE ULUSOY’A İLGİNÇ TEKLİF!

Keyifli sohbetin sonları yaklaşırken rolleri bir anda değiştiren Ajda Pekkan; Özge Ulusoy’a şarkı söylemeyi düşünüp düşünmediğini sordu. “Catherine Deneuve’un de sesi yok ama çok güzel şarkı söyledi. Konuşuyormuş gibi bizim resitatif dediğimiz teknikle, orkestrayla şiirsel gibi küçük küçük sesini çıkararak yapmanı öneririm hatta sana bu konuda da yardımcı olmak isterim” diyerek Özge Ulusoy’a teklifte bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.