Al Pacino... 70'LİK DELİKANLI, GENÇ SEVGİLİSİ İLE TATİLDE!..

Al Pacino... 70'LİK DELİKANLI, GENÇ SEVGİLİSİ İLE TATİLDE!..

Bugüne kadar hiç evlenmeyen Hollywood'un emektar aktörlerinden Al Pacino, yeni yaşını 38 yaşındaki sevgilisi Lucila Sola ile kutladı.

Hollywood'un emektar aktörlerinden  Al Pacino, 77'nci yaşını genç sevgilisiyle birlikte çıktığı romantik  Meksika tatilinde karşıladı.

ROMANTİZM TAVAN YAPTI

Al Pacino ile 38 yaşındaki sevgilisi Lucila Sola, önceki gün plajda görüntülendi. Bir şort ve tişört giyen Pacino denize de aynı şekilde girmeyi tercih etti. Sevgilisi ise beyaz bikinisiyle deniz keyfi yaptı.  Al Pacino ile Lucila Sola'nın durmadan şakalaştığı ara sıra da birbirlerine romantik öpücükler kondurduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

BUGÜNE KADAR HİÇ EVLENMEDİ

Bugüne kadar hiç evlenmeyen  Al Pacino'nun geçmişteki ilişkilerinden üç çocuğu bulunuyor. Eski sevgilisi Beverly D'Angelo'dan 17 yaşında Anton ve Olivia adında biri kız diğeri erkek ikizleri bulunan Pacino'nun bir zamanlar oyuncu eğitmenliğini yapan Jan Tarrant'tan da 27 yaşında Julie Marie adında bir kızı var.

18 YAŞINDA GENÇ KIZI VAR

Arjantinli Lucila Sola da ülkesinin tanınmış oyuncularından biri. Sola'nın da eski eşi Maximo Morrone'den 18 yaşında Camilla adlı bir kızı var. Sola'nın kızı da model olarak kariyer yapmaya başladı.

İkili böyle görüntülendi;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.