Alexandra Doknic... SIRP GÜZEL ESTETİK İÇİN TÜRK HASTANESİNİ SEÇTİ!

Alexandra Doknic... SIRP GÜZEL ESTETİK İÇİN TÜRK HASTANESİNİ SEÇTİ!

Sırbistan güzeli seçilen ve Kainat güzellik yarışmasında da 3. olan Alexandra Doknic de estetik ameliyatı olmak için Baypark Hospital’ı seçti.

Yaklaşık 2.5 yıl önce hizmete giren Baypark Hospital, kısa zamanda sadece Bayrampaşa ve çevresinin değil Avrupa’nın da en ünlü hastaneleri olma yolunda hızla ilerliyor.

Sırbistan güzeli seçilen ve Kainat güzellik yarışmasında da 3. olan Alexandra Doknic de estetik ameliyatı olmak için Baypark Hospital’ı seçti.

alexandradoknic_estetik_baypark.jpg

Sırbistan ve Avrupa’nın tanınmış mankenlerinden biri olan 22 yaşındaki Alexandra Doknic, burun estetiği ameliyatı olmak için geldiği Baypark Hospital’da çeşitli test ve muayenelerden geçirildi.

Doknic: En iyisi BAYPARK

Baypark Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekim Doç. Dr. Zeynel Öztürk tarafından burun estetiği ameliyatı olacak olan Doknic, “Mesleğimiz gereği kendimize ve vücudumuza çok iyi bakmamız gerekiyor.

Burnumdan bir operasyon geçirmem gerektiği için Sırbistan ve Avrupa’nın tanınmış bir çok hastanesini inceledim. Yakın dostlarımın tavsiyesiyle bu tür estetik cerrahi konusunda çok başarılı olduğunu duyduğum Baypark Hospital’ı seçtim.

Hastanenin modern alt yapısı, konforu, doktorlarının başarısı ve kaliteyi ön planda tutan ve etik ilkelerden ödün vermeyen hizmet anlayışı beni etkiledi. Bana yakın ilgi gösteren BAYPARK Hospital’ın tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Başhekim Öztürk: Başarımız ülke sınırlarını aştı

Baypark Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekim Doç. Dr. Zeynel Öztürk ise Sırbistan ve Avrupa’nın tanınmış mankenlerinden Alexandra Doknic’in burun estetiği ameliyatı olmak için hastanelerini tercih etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Hastanemizde yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmeti sunulabilmektedir.

Hastalarımız, dünyanın önemli sağlık merkezlerinde eğitim almış, özellikli tedavilerde uzman hekimler tarafından tedavi edilmektedir.

Objektif verilere dayalı, bilimsel çalışmalarla doğruluğu kanıtlanmış güvenilir tanı ve tedavi yöntemleri hastanemizin akademisyen ve uzman hekimleri tarafından uygulanmaktadır.

Hastanemizde misafir olarak gördüğümüz hastalarımızı her türlü sağlık hizmeti verdiğimiz gibi Sırbistanlı ünlü manken Alexandra Doknic’in de bizi tercih etmesine neden olan cerrahi bölümümüzde de her türlü estetik ameliyatlar yapılabilmektedir.

Türkiye’nin bir çok yerinden olduğu gibi Avrupa ve Dünyanın çeşitli ülkelerinden insanların hastanemizi tercih etmesi ve başarımızın ülke sınırlarını aşması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.