Aleyna Solaker... EKRANLARIN MELEK YÜZLÜ KÖTÜ KIZI!

Aleyna Solaker... EKRANLARIN MELEK YÜZLÜ KÖTÜ KIZI!

'Kırgın Çiçekler' dizisinde kötü kalpli bir kızı canlandıran Aleyna Solaker Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Sinema, Tiyatro bölümünün arrdından, Bilgi Üniversitesi'nde Sinema Görsel Sanatlar Bölümü'nde okumaya devam ediyor.

Şimdi herkes bu diziyi konuşuyor. Atv’de yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede fenomen dizilerin arasına girmeyi başaran 'Kırgın Çiçekler' yayınlandığı pazartesi akşamı, reytinglerde bir numara giriyor.

Sosyal içerikli bir dizi olarak izleyenlerin dikkatini çeken ve çok beğenilen dizi, yetimhanede yaşamlarını annesiz-babasız sürdürmek zorunda kalan beş kızın hikâyesini anlatıyor.

Dizinin yetimhanede beş kızdan biri olan Meral karakterini canlandıran Aleyna Solaker melek yüzlü kötü bir karakteri canlandırıyor.

 Yeşil gözleri ve güzelliği ile hemen dikkatleri üzerinde toplayan Aleyna Solaker (Meral), dizide kötü kalpli bir kızı canlandırıyor. Bu rolü çok benimseyen ve rolünü severek oynadığını belirten Aleyna Solaker, aslında iyi bir temel eğitime sahip. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Sinema, Tiyatro mezunu olan güzel oyuncu, Bilgi Üniversitesi'nde Sinema Görsel Sanatlar Bölümü'nde okumaya devam ediyor.

Küçük yaşlardan beri çeşitli dizi ve filmlerde muhteşem oyunculuğuyla kendinden söz ettiren Aleyna Solaker, Show Tv'de yayınlanan 'Altındağlı' dizisinde (Cemre)yi, en son yine Atv ekranlarında yayınlanan, 'Beyaz Karanfil' dizisinde rol aldı.

'Kırgın Çiçekler' dizisinde, sevilmesinin yeni oyuncuların birbirinden kaliteli olduğuna bağlayan Aleyna Solaker, ayrıca dizinin tecrübeli ve başrol oyuncuları Özgür Çevik ile İpek Karapınar’dan da çok şey öğrendiklerini açıkladı.

Kötü bir karakteri canlandırmanın kendisini olumsuz etkilemediğini belirten güzel oyuncu, 'Öyle Bir Geçer Zaman' dizisinde Wilma Elles’in, Carolin rolüyle nasıl yıldızlaştığını hatırlatıyor hemen. İyi bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla yürüyen Aleyna Solaker, güzelliği ile de yapımcıların ilgisini çekiyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.