Ali Ağaoğlu... 'KIZININ DÜĞÜNÜNE AĞAOĞLU SOYADINI TAŞIYAN 1500 KİŞİ KATILACAK!

Ali Ağaoğlu... 'KIZININ DÜĞÜNÜNE AĞAOĞLU SOYADINI TAŞIYAN 1500 KİŞİ KATILACAK!

Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için İstanbul Çırağan Otel'de yaptığı düğünün benzerini Uludağ'daki otelinde yapacak. Düğüne Ağaoğlu soyadını taşıyan 1500 kişi katılacak

İşadamı  Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için  İstanbul Çırağan Otel'de yaptığı düğünün benzerini  Uludağ'daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak. Almi Ağaoğlu'nun 3 Mart'ta doğum gününü de kutlayacağı düğüne, soyadı Ağaoğlu olan 6 bine yakın akrabasından 1500'ü katılacak.

 

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN OTOBÜSLER KALKIYOR

Trabzon ve  Türkiye'nin çeşitli yörelerindeki akrabalarını uçak ve otobüslerle  Uludağ'a taşıyacak olan Ağaoğlu, düğünde  Karadeniz yöresi yemeklerinin ikram edileçeğini, Karadenizli sanatçıların konserlerinde günlerce horon tepeceklerini söyledi.

 

OTEL YETMEDİ, BİR OTEL DAHA KAPATTI

Ali Ağoğlu'nun geçen yıl 26 Aralık'ta  Çırağan Sarayı'nda Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için yaptığı düğünün benzeri  Uludağ'da bu kez Ağaoğlu'nun akrabaları için yapılacak.  Uludağ'daki otelinin gelecek akrabaları için yetmediğini söyleyen  Ali Ağaoğlu, kendi otellerine yakın olan Bof oteli kapattığını söyledi.

aliaglu_kizi.gif

'KARADENİZ GECESİ OLACAK'

Uludağ'da Ağaoğlu soyadlı bin 500 kişinin geleceğini ve bunun bir rekor olacağını belirten  Ali Ağaoğlu şöyle dedi:

"Bizim bu mutlu günümüzü paylaşmak isteyen akrabalarım için ikinci bir düğün yapmaya karar verdim. 3- 5 Mart tarihleri arasındaki düğünde kemenceler çalınacak, horonlar tepilecek. Ayrıca  Trabzon ve  Karadeniz yöresinin yiyecekleri menülerde bulunacak. Sanatçı olarak bizim bölgenin tanınan isimlerini çağıracağız. Çok güzel bir düğün olacak. Hazırlıklar şimdiden başladı.  Trabzon'da ve diğer illerde bulunan akrabalarımı otobüslerle ve uçaklarla getireceğim. Aynı şekilde uğurlayacağım. Böylece kısa bir aradan sonra akrabalarımla yine hasret gideceğim" dedi.

aliagaoglu_kizi1.gif

AĞAOĞLU'NUN MUTLULUK KAYNAĞI: HORON

Akrabaları ile bir araya gelince, horon tepince mutlu olduğunu söyleyen  Ali Ağaoğlu,  Uludağ'a düğün için gelen akrabalarının istemeleri halinde tatillerini uzatabileceğini söyledi.

 

 

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.