Ali Baba ve 7 Cüceler... SÜRPRİZLERLE DOLU GÖRKEMLİ GALA!

Ali Baba ve 7 Cüceler... SÜRPRİZLERLE DOLU GÖRKEMLİ GALA!

Yoğun bir katılımın olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı gecede Cem Yılmaz, “Bu filmi babama ve oğluma armağan ediyorum” sözleriyle seyirciden büyük alkış aldı.

 

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galası, Zorlu PSM’de gerçekleştirildi.

Mavi halıda yürüyen oyuncu ve davetliler, filmde kullanılan ve gala için özel olarak Bulgaristan’dan getirilen füzenin önünde poz verdi. Yoğun bir katılımın olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı gecede Cem Yılmaz, “Bu filmi babama ve oğluma armağan ediyorum” sözleriyle seyirciden büyük alkış aldı.

Cem Yılmaz, Irina Ivkina, Zafer Algöz ve Çetin Altay’ın başrolde oynadığı ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Filmin ortak yapımcısı Muzaffer Yıldırım, Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Irina Ivkina, Çetin Altay, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin ve Can Yılmaz’ın da katıldığı gala gecesinde oyuncular ve davetliler kırmızı halı yerine mavi halıda yürüdü. Filmde kullanılan füze, çekimlerin gerçekleştirildiği Bulgaristan’dan galaya özel olarak Türkiye’ye getirildi.

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği gala gecesine; iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı. Galaya katılanlar arasında Ozan Güven, Özkan Uğur, Güven-Başak Kıraç, Ahu Yağtu, Azra Akın, Hidayet Türkoğlu, Barış Falay-Esra Ronabar, Çağlar Çorumlu, Salih Kalyon, İrem Sak, Mehmet Erdem, Sarp Leventoğlu-Birce Akalay, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Burak-Cansel Kut, Doğukan Manço, Batıkan Manço, Lale-Serdar Ahıskalı, Gamze Karaman-Nedim Keçeli, Nebahat Çehre, Berrin Zorlu, Sevil Sabancı, Çiğdem Kamer, Esra Civelek, Suzan Turgut Toplusoy, Siren Ertan, Tolga Savacı-Nermin Bezmen, Yasemin-Cefi Kamhi, Zuhal-Ceylan Pirinçcioğlu gibi isimler yer aldı. Cem Yılmaz oğlu Kemal’le galaya gelirken; ünlü komedyenin babası Arif Yılmaz ve annesi Sebahat Yılmaz da geceye katılanlar arasındaydı.

CEM YILMAZ: “BU FİLMİ BABAMA VE OĞLUMA ARMAĞAN EDİYORUM”

Filmin ortak yapımcısı Muzaffer Yıldırım galada yaptığı açılış konuşmasında “Uzun zamandır gülmeye ve eğlenmeye ihtiyacımız vardı. İşte bu filmle bunu yaptık” dedi ve sahneyi Cem Yılmaz’a bıraktı.

Ali Baba ve 7 Cüceler’in senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz, film gösterimi öncesi sahneye çıkarak, “Kamera arkasında çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu filmi babama ve oğluma armağan ediyorum. Nerede nasıl konuşulacağını, nasıl davranılacağını, nasıl insan olunacağını ailemden öğrendim. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi ve oyuncuları sahneye davet etti. Sahneye filmin oyuncuları arasında yer alan Zafer Algöz, Çetin Altay, Irina Ivkina, Ozan Güven, Can Yılmaz ve Yosi Mizrahi’nin yanı sıra Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal Yılmaz da çıktı. Smokiniyle davetlilere seslenen Kemal, mikrofonu babasından alarak “Filmimize hoş geldiniz” dedi.

AKSİYON VE KAHKAHA DOLU BİR KOMEDİ!

‘Ali Baba ve 7 Cüceler’de Cem Yılmaz, birbiriyle zıt iki farklı karakterle kamera karşısına geçiyor. İzleyeni, bol aksiyon dolu bir maceraya sürükleyen hikaye; sıradan bir esnaf olan Ali Şenay’ın, ortağı İlber ile Şenay Cüccaciye’nin başarısızlığını yenmek üzere Sofya’da yapılacak bir fuara katılmaya karar vermesiyle başlıyor. Fuarda işlerini büyütmeyi, yeni insanlarla tanışarak cüccaciyeyi geliştirmeyi planlayan Şenay; cüceleri dünya pazarına çıkarmayı hayal ederken, kendisini dünyayı tehdit eden zengin işadamı Boris Mançov’un karşısında kahraman olarak buluyor. Şenay’ın en büyük yardımcıları; ortağı İlber (Çetin Altay), hızla Şenay’ın kalbini kazanan güzel Rus kızı Veronika (Irina Ivkina) ve eski Rus askeri Memedov (Zafer Algöz) oluyor.

Tamamı Bulgaristan’da çekilen ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, 4. film olma özelliğini taşıyor. Film, 13 Kasım tarihinde, Türkiye’de 360 kopya ile 1100 salonda vizyona girdi. Nulook ve Fikirsanat ortak yapımı olan Ali Baba ve 7 Cüceler, Mars Dağıtım tarafından dağıtıldı. 

RENKLİ GALADAN MAGAZİNKOLİK'E ÖZEL İLGİNÇ VİDEOYU

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.