ALİ EYÜBOĞLU GÖZÜYLE 'Bir Megastar: Tarkan' ...

ALİ EYÜBOĞLU GÖZÜYLE 'Bir Megastar: Tarkan' ...

Özel hayatı her zaman merak konusu olan Megastar Tarkan, ilk kez sırlarını anlattı ve anlattıkları bir kitap oldu.

Tarkan'ın 16 yıl boyunca avukatı ve arkadaşı olan Süheyl Atay'ın anlatıp gazeteci Ali Eyüboğlu'nun yazdığı ve iki hafta önce piyasaya çıkan 'Bir Megastar: Tarkan' adlı kitapta ünlü sanatçının çarpıcı açıklamaları yer alıyor.

Kitapta pop müzik şarkıcısı olarak yola çıkan Tarkan'ın Megastar oluşunun şifreleri, bu yüksek tempoda neler yaşadığı ve nasıl bedeller ödediği, kişiliğinin bilinmeyen yönleri anlatılıyor.

24 yıldır hayatımızda olan Tarkan, hem müziği, hem de özel hayatıyla, Türkiye’nin en renkli simalarından biri... Ancak şöhretin bedeli, hakkında çıkan haberlerin bazıları doğru, bazıları ise masa başında hazırlanmış asparagas işler.

Doksanlı yıllarda, “Kıl Oldum Abi” şarkısıyla merhaba dediği günden itibaren, büyük yol aldığı da bir gerçek. Türkiye gibi dev bir eğlence sektörüne ve köklü bir müzik geleneğine sahip bir ülkede gazeteci Ali Eyüboğlu, yapılması gerekeni yaptı ve önemli bir kitap hazırladı.

Tarkan’ın gurbetçi bir popçu olarak geldiği İstanbul’dan dünyaya açılıp, bir megastar olma serüveni okurlarla buluştu.

Milliyet gazetesinin köşe yazarlarından Ali Eyüboğlu, kitabı yazarken kendi gazeteci birikimini kullandığı kadar Tarkan’ın 16 yıllık avukatı, menajeri, arkadaşı Süheyl Atay’ın anılarını da kayda geçti.

Eyüboğlu, “Meslek hayatım boyunca, haber peşinde koşarken ünlülerle yaşadıklarımı anlattığım her eş–dost ortamının sonunda insanların ortak fikri şu oluyordu: 

“Bir kitap yazıp, bunları anlatsana?” Bu tekliflerin hiçbiri Süheyl Atay’ın anlatacağı Tarkan’lı yıllar kadar heyecanlandırmamıştı beni” diyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.