Ali İhsan Varol... EKRANLARA DÖNÜYOR!

Ali İhsan Varol... EKRANLARA DÖNÜYOR!

Sunuculuğunu bu haftadan itibaren Ali İhsan Varol’un yapacağı, komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 7. Bölümü ile 18 Mayıs Çarşamba saat 22:00’da FOX ekranlarında!

 Kabına sığmayan yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ 7. haftaya müthiş değişimlerle giriyor. Takımların kendi çektikleri kısa filmleriyle yarışacakları 2. turun ve büyük finalin sunucusu efsane isim Ali İhsan Varol!

 Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 18 Mayıs Çarşamba akşamı 7. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Dinamik yapısı ile her hafta farklı bir yenilikle izleyicilerini şaşırtmayı başaran ‘Görevimiz Komedi’de bu hafta 2 büyük değişim birden var.

 6 Hafta Boyunca Kısa Filmlerde Rol Alacaklar

İlk değişimin hazırlıkları geçen hafta tamamlandı: her lider final takımında yer alacak 5’er kişiyi seçti. Bu haftadan itibaren ekipler kendi kısa filmlerini çekecekler.

6 hafta boyunca sürecek 2. turda, her bölüm takım liderleri rakip takım filmlerine puanlar verecek. 6 filmiyle en fazla puanı toplayan takım 13. final bölümüne kalacak.

Türkiye’nin yeni komedi oyuncusunun belirleneceği 13. bölümde ise, kazanan takımın yarışmacılarının kendi aralarındaki çekişmesi sonucu belirleyecek.

 Efsane Sunucu Ali İhsan Varol ‘Görevimiz Komedi’de

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde ilk adım fırsatı sunan ‘Görevimiz Komedi’de, çok önemli bir değişim yaşandı.

Eğlenceli sunumuyla dikkat çeken başarılı oyuncu Serhat Kılıç görevini ‘Kelime Oyunu’ yarışmasının efsane sunucusu Ali İhsan Varol’a bıraktı.

 1976 İstanbul doğumlu Ali İhsan Varol, üniversitede önce “Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri” sonra “İstanbul Üniversitesi Tarih” bölümü daha sonra da “Açık Öğretim Kamu Yönetimi Bölümü’ne” yazılmış ama 3 üniversiteyi de bitirmeden bırakmıştır.

Ankara Üniversitesi’ni bıraktığında Bodrum’a gidip 1,5 yıl otomobil kiralama işinde çalışan Varol, turizm sektörüyle başladığı iş hayatına, televizyon sektöründe prodüksiyon asistanlığı ile devam etmiştir.

Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol, daha sonra metin yazarlığına başlamıştır. Uzun yıllar Passaparola, İkinci Bahar, Cumartesi ve Pazar Sürprizi, Hugo gibi birbirinden farklı programlarda, set amirliğinden metin yazarlığına kadar ekranın arkasında farklı deneyimler edinmiştir.

Ali İhsan Varol en son, önce Bloomberg HT sonra Show TV’de yayınlanan “Kelime Oyunu” yarışma programıyla ekran karşısına geçmiştir.

 Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 7. Bölümü ile 18 Mayıs Çarşamba saat 22:00’da FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.