Ali Uçar... GÜZEL YURDUMUN GÜZEL İNSANI!

Ali Uçar... GÜZEL YURDUMUN GÜZEL İNSANI!

Beyaz programına, metroda kitap okurken çekilen fotoğrafı sosyal medyada 'terlikli keko' olarak yayınlanan Ali Uçar'ı çıkardı.

 

Facebook'ta elinde kitap ve ayağında terlikleriyle fenomen olan İzmirli Ali Uçar, katıldığı Beyaz Show'da, fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan kişiye dava açmayı düşünmediğini, kötülüğe iyilikle cevap vereceğini söyledi. Beyaz da Ali Uçar'a tam destek verdi..

Metroda kitap okurken fotoğrafı çekilerek sosyal medyada aşağılanan Ali Uçar Beyazıt Öztürk'ün konuğu oldu.

İzmir'de metroda kitap okurken, fotoğrafı çekilen ve sosyal medyada "Entel olcam, kız tavlıcam diye kendini yırtan izban kekosu terliklerine bayıldım" notuyla paylaşılan Ali Uçar, yayınladığı bir mesajla gündeme gelmişti.

Beyazıt Öztürk, programının dün akşam yayınlanan bölümünde İzmirli o genci konuk etti. Duruşu ve sözleriyle beğeni toplayan Ali Uçar, programda kendisini tanıttığı anlarda seyircilerden alkış aldı. İlkokulu 6. sınıfta bıraktığını belirten Uçar, herkese hayat dersi verdi.

KİTAP TEKLİFLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ

İzmir metrosunda Kitap okurken çekilen fotoğrafı Facebook'ta paylaşılan ve altına "Entel olcam, kız tavlıyacam diye kendini yırtan İzban kekosu, terliklerine bayıldım" diye yazılan Ali Uçar (28) insanlık dersi vermeye devam etti. Fotoğrafını ve altındaki yazıyı görünce şaşkınlık yaşayan Uçar, tanımadığı paylaşımcıya yine Facebook hesabından verdiği yanıtla herkesin destek ve sevgisini kazandı. Kitap okumanın önemini vurgulayan ve kendisine gelen hediye kitap tekliflerini "Ben cebimdeki parayı kitapçıya vererek mutlu oluyorum" diyerek geri çeviren Uçar, gönüllerde taht kurdu.

ali-ucar-terlik-kekosu.jpg


"BELKİ DOĞRU YOLU BULUR"

Asgari ücretle bir fabrikada işçi olarak çalışan Uçar, birçok ünlü yazar, sunucu ve avukattan destek mesajları geldiğini, telefonla arandığını belirterek "Herkes bana fotoğrafı paylaşan o kişiye dava açmamı ve bu dava sonunda tazminat bile kazanabileceğimi söylüyor. Ama ben tazminat davası açmayacağım. Para her şey değil. Seni üzeni kazanmak istiyorsan onu da o doğruluğun merkezine sokmalısın. Demeli ki 'bak ben neler yaptım, o karşılığında neler yaptı.' Bu şekilde örnek alır ve o da doğru yolu bulur" dedi.

DENİZ YILDIZININ ÖYKÜSÜ

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken,denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu Kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve

-  “Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?” diye sorar.

Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, “Yaşamaları İçin” yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:

-  “İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?” der.

Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,

- “Bak Onun İçin Çok Şey Değişti,” karşılığını verir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.