Alican Albayrak... 'KARA EKMEK' DİZİSİNDE TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTTI !..

Alican Albayrak... 'KARA EKMEK' DİZİSİNDE TAKİPÇİLERİNİ ŞAŞIRTTI !..

Alican Albayrak, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın üstlendiği Atv'nin ilgi le izlenen dizisi 'Kara Ekmek'in kadrosuna dahil oldu.

Yapımcılığını Limon Film’den Hayri Aslan’ın yaptığı, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın üstlendiği, başrolleri Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Alican Albayrak, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Şantırcıoğlu, Anıl İlter, Müge Uyar, Hale Akınlı, Gönen Bozbey, Başak Daşman, Ali Barışık’ın paylaştığı “Kara Ekmek” dizisi sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Diziye yeni dahil olan başarılı oyuncu Alican Albayrak’a yayınlanan 14. Bölümden sonra sosyal medyadan mesaj yağdı. “Ekranlar bu gece ateş ediyor sanki, hoş geldin Alican Albayrak” , “Kara Ekmek, üfff Alican Albayrak bee..” , “Alican Albayrak Kara Ekmek’e gelmiş yaşasın en sevdiğim adam, bu dizi artık kaçmaz, zaten kaçmıyordu...” , “Başlangıçta Alican Albayrak mı yazıyordu yoksa bana öyle mi geldi?” , “Ooo bi Alican Albayrak gördüm sanki..” yorumları dikkat çekti.

 

Kara Ekmek ilginç konusuyla dikkat çekiyor…

Ahmet Bey’in diğer oğlu Ömer’in ortaya çıkmasıyla birlikte, dizi iyice şenlenecek. Kara Ekmek’te bu hafta Ahmet Dede ölünce, Asiye ile Çetin’in nikahı iptal oldu tabii. Ahmet Dede’nin ölümü de olaylı oldu, karısından başka bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Gizemli tavırlarıyla önce cenazeye ardından da taziye evine Ömer (Alican Albayrak) adında esrarengiz bir adam katıldı. Çetin, Asiye’den hiçbir şeyi saklamadı, nikâha zamanında gelememesinin nedeninin polise teslim olmaya gitmesi olduğunu, tam o sırada da dedesinin ölüm haberini aldığını anlattı. Asiye de bunun üzerine kendisinin de teslim olacağını söyledi. Ancak, bu mümkün olamadı. Taylan bu bölüm tam bir sütten çıkmış ak kaşık kesildi, Asiye’yi ve Çetin’i Selen’in ölümünü gizledikleri, Asiye’nin babasını üzdükleri, söyledikleri yalanlar ve ölen kızın mezarının olmaması yüzünden fena aşağıladı. Taylan sanki kendisi dürüstlük timsali gibi davranmasa çok iyi olur bence.

Herkese tepeden bakıyor, bir kendisi ahlaklı. Pervin, Mine’nin evlilik işlerini iyice yokuşa sürmek için ortaya bir bohça meselesi attı. Böylece babaanne Kadriye’yi de yanına çekerek iki ailenin arasını iyice germeyi başardı. Bence birilerini ayırmak için gayet akıllıca bir taktik. Bunun daha nişanı var. Nayloncu Salim’in nişan için para biriktirmesi lazım. Süper fikir Pervin, tebrik ederim. Bülent’in cep telefonu kayıtlarında en çok aramanın Semra Anneanne tarafından yapılması ve arabada yüklü bir miktar bulunan para yüzünden şüphelenen polis yalıya geldi ve anneanneyi sorguya çekti.

Ancak bu deliller bile Semra Hanım’ı köşeye sıkıştırmaya yetmedi, Gelinini kaçırmaya niyet eden Bülent’e fidye olarak parayı verdiğini söyledi ve sıyrıldı. Asiye ise, tüm bu verilere karşın, Çetin’i bir türlü anneannenin kendisini öldürmek istediğine tam anlamıyla ikna edebilmiş değil.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.