Alişan... ARADIĞI MUTLULUĞU BULDU!

Alişan... ARADIĞI MUTLULUĞU BULDU!

Alişan'ın evlenmeyi planladığı esrarengiz sevgilisinin kimliği ortaya çıktı. Bu kişi çok tanıdık bir ismin ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan olduğu ortaya çıktı.

Alişan bilindiği gibi bir süredir sır sevgilisinin varlığından söz ediyor ve herşey yolunda giderse evleneceğini söylüyordu. Haftasonu Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden gelen görüntü ile de 'aşk' ilanında bulunmuştu.

alisan_ugur.jpg

Alişan o karede sevgilisinin yüzünü saklamayı seçmiş ve sadece Fenerbahçeli ve sarışın olduğu bilgisini paylaşmıştı. Peki Eda Erol nasıl biri, ablası Esra Erol'a benziyor mu? İşte merak edilen sevgili Eda Erol hakkında bilgiler.

Önce Eda Erol'un instagramından öğrendiğimiz bir noktayı vurgulayalım. Eda Erol müstakbel koca adayı Alişan hakkında ser verip sır vermemiş. Alişan'ın izine hiç rastlanmadığı gibi enteresan bir nokta daha var.

Eda Erol fenerbahçe forması giyip Alişan ile maç izlese de daha önce de ablası Esra Erol ile Beşiktaş forması gibi maça gitmişliği var. Haliyle Eda Erol'un takım aşkı sevgilisini bağlı gibi görünüyor.

Gelelim Alişan ile Eda Erol'un arasını yapan çöpçatana. Elbetteki bu isim evlilik programı ile çöpçatanlıkta ustalık statüsü kazanan Esra Erol'dan başkası değil.

Ekran önünde evlenemeyenleri evlendiren Esra Erol, kameraların arkasında da Alişan ile kardeşi Eda Erol'un arasını yapmış.

Alişan geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte ciddi bir ilişkisi olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:
- "Belki tanırsınız; herkes tanımıyordur ama tanıyanlar vardır. Biz birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ve her şey çok güzel gidiyor. Bu evreyi geçersek, en çok istediğim şey evlenmek...

Mutlu sona ulaşacağım inşallah. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiğim sözün tarihi nisan ayında doluyordu. Evlenmesem de, verdiğim sözü tuttum ve birini buldum.

Yarı yarıya sözümü tutmuş oldum. Cumhurbaşkanımız'ın düğünüme gelmesini çok isterim. En büyük hayalim bu. Kendisi bana söz vermişti; inşallah uygun olursa düğünüme gelecek.

Bir de İbrahim Tatlıses'in düğünümde şarkı söylemesini hayal ediyorum çünkü kendisi benim idolüm."

Alişan konuyla ilgili “Ne diyeyim gizli kalmıyor hiçbir şey” derken Eda Erol ise “Haber doğrudur” demekle yetindi.

Alişan'ın sevgilisi Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kardeşi meğer...

Esra Erol ailesine düşkün biri. Kardeşi Eda Erol ve anne babasıyla olan bu görüntüleri de samimi ve sıcak bir aileden geldiğini gösteriyor.

Eda'ya da çok düşkün olan Esra Erol, çocuklarını sıklıkla ona emanet ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.