Alişan..."ÖLÜMSÜZ AŞKLAR" İLE HAYRANLARINA SÜRPRİZ YAPTI!..

Alişan..."ÖLÜMSÜZ AŞKLAR" İLE HAYRANLARINA SÜRPRİZ YAPTI!..

Eski yapım şirketi Avrupa Müzik ile yeniden anlaşan Alişan, yepyeni şarkısı Ölümsüz Aşklar ile büyük bir sürpriz yaparak hayranlarını sevindirdi.

10 yıl aradan sonra eski yapımcıları ile yeniden çalışmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Alişan’ın yeni şarkısı bu yazın en iddialı şarkılarından biri olacak.

Müzik hayatında tarzını ve müzikal duruşunu hiç bozmayan, şarkıları ile Türkiye’nin gönlünde taht kuran Alişan 10 yıl aradan sonra Avrupa Müzik ile tekrar anlaştı ve yeni şarkısını çıkardı. Alişan’ı uzun bir aradan sonra hayranlarıyla buluşturan yeni şarkısı Ölümsüz Aşklar için yapımcıları Cengiz Erdem ve Deniz Erdem ile tekrar el sıkışan Alişan “ Yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Biz güzel işlere, güzel başarılara imza atmıştık şimdi kaldığımız yerden tekrar devam edeceğiz “ cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.

Alişan’ın sözleri Hakkı Yalçın, müziği Gökhan Tepe, düzenlemesi Barış Özeşener imzası taşıyan yeni şarkısı “Ölümsüz Aşklar” satışa sunuldu. Şarkısının tanıtım fotoğrafları için Mustafa Özen ‘in objektifine poz veren Alişan bundan sonra kısa aralıklarla yeni şarkılar yaparak dinleyenlerine sunacağını ve bir çok şarkısının hazır olduğunun müjdesini de verdi. Bugüne kadar müzik hayatına 18 albüm sığdıran Alişan, Ölümsüz Aşklar’ın klip çekimleri için önümüzdeki hafta kamera karşısına geçecek.

İŞTE ALİŞAN'IN "ÖLÜMSÜZ AŞKLAR" İSİMLİ ÇALIŞMASININ TEASER'I!..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.