Alize Gördüm... "ANNEM İLE ARAMIZDA USTA ÇIRAK İLİŞKİSİ VAR"!..

Alize Gördüm... "ANNEM İLE ARAMIZDA USTA ÇIRAK İLİŞKİSİ VAR"!..

Star TV ekranlarında Salı günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Anne dizisinin kadrosunda yer alan Alize Gördüm oyunculuk performansıyla büyük beğeni topluyor.

Gönül Aslan karakterini canlandıran usta oyuncu Vahide Perçin ile aynı projede yer alan kızı Alize Gördüm, Gamze rolüyle heyecan dolu sahneleriyle diziye soluk katıyor.

Annesi Vahide Perçin ve babası Altan Gördüm’ün izinden giden Alize Gördüm, "Böyle güzel bir projede olmaktan gurur duyuyorum.

Bu proje benim için çok önemli bir sınav çünkü oynadığım karakter alışıla gelmiş bir karakter değil. Gamze sert ve duvarları olan, ancak o duvarlar aşıldığında hassas ve derinliği olan bir karakter” diyerek heyecanını paylaştı.

Anne-Kız ilk kez aynı projede yer alırken genç oyuncu duygularını şöyle paylaştı:

“Annem ile olan usta-çırak ilişkimiz kendimi bildim bileli var. Şimdilerde aynı projede olduğumuzdan dolayı dikkat çekmeye başladı.

Hâlbuki biz hep böyleydik. Annem iyi bir oyuncu olmanın dışında çok iyi bir insan. Bana sadece yaptığım mesleğin inceliklerini değil, insan olmanın inceliklerini de öğretti. İyi bir oyuncu olabilmek için önce insan gibi insan olmayı, yargılamadan önce anlamaya çalışmayı bana annem öğretti.

Aktörlük yalnızca teknik bilgiden ibaret değil ki! Yaşamın içinde de aktör gibi yaşamalı mesela, hayatı ona göre değerlendirmeli insan.

İşte tüm bunları annemden ve babamdan öğrendim. Bende emekleri büyük. Ne mutlu ki bana, oyunculuğumu şekillendiren iki büyük ustam, aynı zamanda hayatımı şekillendiren annem babam. Onları çok seviyorum. İyi ki benimler.”

Alize Gördüm:

Akademi 35Buçuk Sanat Evi’nde ve  University of the West of England 'da oyunculuk eğitimi alan Alize Gördüm, 2011 yılında Yönetmen Tolga Örnek’in çektiği Labirent filminde rol alarak oyunculuk hayatına giriş yaptı.2012 yılında Veda dizisi 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl, 2015 yılında ise Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde rol alan genç oyuncu Anne dizisinde Gamze karakterini canlandırıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.