Aloo... ENGELLERE "ALDIRMA" YAN GRUP !..

Aloo... ENGELLERE "ALDIRMA" YAN GRUP !..

Türkiye'nin ilk ve tek boyband grubu "ALOO" yeni single öncesi konserlerine başladı...

AdnanErdiKadir ve Selim isimli birbirinden yetenekli ve yakışıklı dört gencin bir araya gelmesiyle kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek boyband grubu olan "ALOO", 2014 yılında yayımladıkları "Şans" isimli albümleriyle dikkat çekmişti.

  Aloo Grubu, genç yorumcu Selen ile gerçekleştirdikleri, sözleri ve müzikleri Meltem Taşkıran imzalı iki şarkıdan oluşan "Özgürsün Artık" isimli feat single projelerinin heyecanını yaşıyor.

Prodüksiyonu Yiğit Medya'nın üstlendiği, Atölyem Production &  "DMC" işbirliğiyle Aloo feat Selen "Özgürsün Artık",  yeni yılın ilk günlerinde tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Yeni single projelerinde yer alan "Aldırma" isimli şarkıyı, "Engelli Hayatların Engellerini Yıkmaya" adayarak, satışından elde edilecek olan geliri de Engelsiz Yaşam Derneklerine bağışlama kararı alan Aloo Grubu, henüz single projeleri yayımlanmadan konserlerine başladı.

Aloo Grubu ve Selen 3 Aralık Perşembe Günü, Kemerburgaz Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nün düzenlediği organizasyonda saat:13.30-15.30 arasında verecekleri konserle "Engellere Aldırma" diyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.